|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Kupujemy kampera - Łask, prawie nówki
jastrząb - 2020-05-22, 16:29 Temat postu: Łask, prawie nówki Czy ktokolwiek kojarzy/sprawdzał tą ofertę?
Wygląda nader atrakcyjnie, czy nie czai się tam jakaś mina?
Marwis oferta
bert - 2020-05-22, 18:24
czy poważny sprzedawca musi uciekać się do takich żartów?
jastrząb - 2020-05-22, 18:42
bert napisał/a: | czy poważny sprzedawca musi uciekać się do takich żartów? |
że co proszę? nie kumam...
Proszę o opinie czy oferta według doświadczonych użytkowników jest warta uwagi...
Bim - 2020-05-22, 19:24
jastrząb napisał/a: | bert napisał/a: | czy poważny sprzedawca musi uciekać się do takich żartów? |
Proszę o opinie czy oferta według doświadczonych użytkowników jest warta uwagi... |
cytat
"Noszę się z zamiarem realizacji marzeń, które wymagają posiadania domu na kółkach. Konkretniej ma być to zakup lub budowa kampera dla 2 osób w zabudowie vana, który nie zdradzałby z zewnątrz (laikowi) swej funkcji."
Taka pstrokacizana [/b]
jastrząb - 2020-05-22, 22:08
Bim napisał/a: | jastrząb napisał/a: | bert napisał/a: | czy poważny sprzedawca musi uciekać się do takich żartów? |
Proszę o opinie czy oferta według doświadczonych użytkowników jest warta uwagi... |
cytat
"Noszę się z zamiarem realizacji marzeń, które wymagają posiadania domu na kółkach. Konkretniej ma być to zakup lub budowa kampera dla 2 osób w zabudowie vana, który nie zdradzałby z zewnątrz (laikowi) swej funkcji."
Taka pstrokacizana [/b] |
Że wyśmiewacie moje pytanie o ofertę gotowców w zestawieniu z moim opisem w dziale "przywitaj się"? O to chodzi? Że rozważam budowę vs. zakup? Naprawdę Was nie kumam....
wbobowski - 2020-05-23, 11:41
jastrząb napisał/a: | Że wyśmiewacie moje pytanie o ofertę gotowców w zestawieniu z moim opisem w dziale "przywitaj się"? O to chodzi? Że rozważam budowę vs. zakup? Naprawdę Was nie kumam.... |
To nie jest wyśmiewanie. Zadałeś pytanie, to każdy odpowiada po swojemu. Ja kiedyś też kupiłem kampera po 50 000 km na wynajmie za 112 000 zł - prawie nówkę. Bardzo zadowolony jeździłem nim 5 lat.
Ale żeby być pewnym swego, to trzeba udać się do sprzedawcy i obejrzeć na miejscu. Nikt Ci po oględzinach zdjęć nie poda właściwej opini.
zbyszekwoj - 2020-05-23, 20:47
Wiekszosc uważa to za reklamę.
jastrząb - 2020-05-24, 09:30
zbyszekwoj napisał/a: | Wiekszosc uważa to za reklamę. |
Dzięki, wreszcie konkret. Nie jest to reklama, czego dowodzi w moim mniemaniu pytanie czy nie jest to mina.
Dziękuję za szyderę i podejrzliwość. Mam nadzieję, że będę mógł liczyć na pomoc doświadczonych Kolegów mimo to.
peace
wbobowski - 2020-05-24, 17:22
zbyszekwoj napisał/a: | Wiekszosc uważa to za reklamę. |
Zbysiu, jaka większość... w Maroku???
zbyszekwoj - 2020-05-27, 19:00
wbobowski napisał/a: | zbyszekwoj napisał/a: | Wiekszosc uważa to za reklamę. |
Zbysiu, jaka większość... w Maroku??? |
4:1 to wiekszość Pozdrawiamy.
|
|