|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Nadwozia kempingowe i zabudowy - klimatyzacja standheiz 12v dachowa
erni - 2020-06-02, 08:17 Temat postu: klimatyzacja standheiz 12v dachowa Witam, czy ktoś z forumowiczów spotkał się z klimatyzacja dachową standheiz 12v ? - opinie itd .
Zależy mi na tym żeby można ją zastosować zarówno w czasie jazdy jak i postoju.
https://www.standheiz.pl/...tandHeiz-12V/93
piotrowin - 2021-03-15, 00:34
Witaj @erni
Coś się dowiedziałeś? Może zamontowałeś?
Też szukam informacji, jak schłodzić na postoju kampera mając tylko 12V i solary, nie wydając jednocześnie milionów.
erni - 2021-03-15, 07:44
Odpuściłem klimatyzację 12 v , zebrałem kilka opinii i podobno w kabinie tira jest wstanie coś schłodzić natomiast nasze budki są trochę za duże. I skończyło się na Klimatyzacji dachowa Sinclair z funkcją grzania i zamontowałem klimatyzacje silnikowa w klima Borki . Wyszło trochę drożej Ale jestem zadowolony .
EwaMarek - 2021-03-15, 11:30
Nie da się. Duża budka, klima pobiera dużo prądu itd. Najlepiej trumavent do wentylacji zabudowy.
Socale - 2021-03-15, 23:00
erni napisał/a: | Odpuściłem klimatyzację 12 v , zebrałem kilka opinii i podobno w kabinie tira jest wstanie coś schłodzić natomiast nasze budki są trochę za duże. I skończyło się na Klimatyzacji dachowa Sinclair z funkcją grzania i zamontowałem klimatyzacje silnikowa w klima Borki . Wyszło trochę drożej Ale jestem zadowolony . |
I całe Twoje szczęście ze zapoznałeś się z parametrami, przeanalizowałeś i podjąłeś trafne decyzje.
Zadowolony nie żałuje wydanej złotówki, a tak jest w Twoim przypadku.
|
|