|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Sprzęt turystyczny i akcesoria - leżak z daszkiem
szkl - 2020-06-08, 14:05 Temat postu: leżak z daszkiem szukam, szukam i nie mogę podjąć decyzji:
Tectake gdzieś odradzaliście jako krzesła
Isabella czy Brunner czy inny - sprawdzony który wytrzyma pobyt na świeżym powietrzu
Socale - 2020-06-08, 14:48
To troszkę ci namieszam ja.
Kiedyś kupiłem krzesła składane MWH stary model Fabulo. W salonie tuż obok leżało sobie łóżko plażowe a także leżak z tej samej kolekcji.
Bardzo mocny materiał (mój w wersji wielowarstwowej pikowanej) wyróżnia te meble choć tanie nie są i przy kasie zabolało ale lata lecą i nic, żadnych naciągnięć materiału, rozciągów itp. Po prostu to krzesło nadal stoi jak w salonie. Złożone jest szczupłe i lekkie mimo masywnej budowy.
W PL ich raczej nie ma, ale ja latam po Niemczech i w każdej chwili mogę wjechać do Hellwegu zobaczyć dostępność i cenę (staniały ale materiał niepikowany) albo sam poszukaj tym tropem:
https://www.hellweg.de/ga...erstellbar.html
szkl - 2020-06-08, 15:49
Socale, dzięki
krzesła mam od trzech lat Isabella Thor i jestem zadowolony a teraz czas na leżanki
Socale - 2020-06-08, 22:57
szkl napisał/a: | Socale, dzięki
krzesła mam od trzech lat Isabella Thor i jestem zadowolony a teraz czas na leżanki |
Isabella to bardzo poważna firma, może trochę śmieszna z nazwy dla tych, co nie znają produktów tej firmy. Tu dodam, nie robią chińskopodobnego bubla.
|
|