Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Po Polsce - Gdzie się zatrzymać w Nałęczowie?

jb - 2020-06-25, 13:28
Temat postu: Gdzie się zatrzymać w Nałęczowie?
Proszę o pomoc w znalezieniu miejsc na dwa noclegi kamperem, jeden w Nałęczowie, drugi może być w innym fajnym miejscu. Na stronach camperteamu nic nie znalazłem.
yamah - 2020-06-25, 22:26
Temat postu: Re: Gdzie się zatrzymać w Nałęczowie?
jb napisał/a:
drugi może być w innym fajnym miejscu. Na stronach camperteamu nic nie znalazłem.

Solec nad Wisłą..ładne klimatyczne miasteczko..obok wieś Kłudzie stara przeprawa promowa (chyba czynna) :ok

SZEJK - 2020-06-25, 22:37

W Bochotnicy jest super pole biwakowe - kamping wprawdzie to 4 km od Nałeczowa ale jest ścieżka rowerowa do miasta .
Klimat na kampingu zapewnia rodzina (młodzi ludzie) która prowadzi ten kamping, jest stadnina i wszelkie inne zwieża.
Łazienki czyste, do dyspozycji sauna, bania za dodatkową opłatą.
W majowy weekend spędziłem 3 noce. POLECAM!!!

jb - 2020-06-26, 05:10

Szejku Bochotnica nie jest cztery kilometry od Nałęczowa :?:
suzu4x4 - 2020-06-26, 08:33

koledze zapewne chodziło o Bochotnice -Kolonie

kemping "U Kraka"

https://g.page/kemping-u-kraka?share

potwierdzam słowa kolegi powyżej, też byłem i polecam .

Ewka B - 2020-06-26, 23:45

Słabo szukałeś. Kemping u Kraka Bochotnica Kolonia, prawie u stóp Nałęczowa. Masz tam sporo wygód i troszkę atrakcji. I sklep, w którym kupisz wszystko. Jak nie masz rowerów to do Nałęczowa można zabrać się z jednymz dostawców albo spacerkiem nowiusieńkim chodnikiem. W następny weekend mamy zamiar tam zakotwiczyć
Krystian - 2020-06-27, 21:43

Miesiąc temu nocowaliśmy w 2 kampery w miejscu jak niżej.(za darmo)
jb - 2020-08-28, 08:21
Temat postu: Re: Gdzie się zatrzymać w Nałęczowie?
yamah napisał/a:
jb napisał/a:
drugi może być w innym fajnym miejscu. Na stronach camperteamu nic nie znalazłem.

Solec nad Wisłą..ładne klimatyczne miasteczko..obok wieś Kłudzie stara przeprawa promowa (chyba czynna) :ok

yamah strzał w dziesiątkę. Byłem w połowie sierpnia i faktycznie zdecydowanie warto tam wstąpić. Przeprawa promowa w Kłudzie nieczynna ale - sądząc po ilości turystów po obu brzegach - dalej jest nie lada atrakcją.