Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Po Polsce - Parking w Lądku Zdroju

Krzysztof M - 2020-07-08, 12:13
Temat postu: Parking w Lądku Zdroju
Czy orientuje się ktoś czy parking w Lądku Zdroju przy ulicy Moniuszki jest czynny? :kamp2
grzechotnik2 - 2020-07-08, 12:38

Sprawdzę dzisiaj i dam Ci znać....To przecież moje miasto :idea
Krzysztof M - 2020-07-08, 13:18

grzechotnik2 napisał/a:
Sprawdzę dzisiaj i dam Ci znać....To przecież moje miasto :idea

Będę wdzięczny. Pozdrawiam

grzechotnik2 - 2020-07-08, 15:49

Parking czynny.... :ok
Krzysztof M - 2020-07-08, 15:54

grzechotnik2 napisał/a:
Parking czynny.... :ok

Dziękuję :pifko

Zbigniew K - 2020-07-08, 19:20

A nie lepiej na przełęczy Lądeckiej, parking jak ta lala, a jakie widoki.
grzechotnik2 - 2020-07-09, 09:09

Jeśli chodzi o przespanie nocy + spacer na Górę Borówkową to super miejsce, wspaniały widok gratis. W weekendy w ciągu dnia parking często pełny. W samym Lądku można stanąć też na parkingu w części zdrojowej przy ul. Kościuszki.
Wtedy atrakcje Lądka w zasięgu ręki. Parking ten jest bezpłatny :idea . W ten weekend będzie bardziej tłoczno ponieważ trwa Festiwal Tańca.....

Krzysztof M - 2020-07-09, 16:17

grzechotnik2 napisał/a:
Jeśli chodzi o przespanie nocy + spacer na Górę Borówkową to super miejsce, wspaniały widok gratis. W weekendy w ciągu dnia parking często pełny. W samym Lądku można stanąć też na parkingu w części zdrojowej przy ul. Kościuszki.
Wtedy atrakcje Lądka w zasięgu ręki. Parking ten jest bezpłatny :idea . W ten weekend będzie bardziej tłoczno ponieważ trwa Festiwal Tańca.....

Wybieram się 29.07. A ten parking z racji smacznie podawanego pstrąga.

grzegorz_wol - 2020-07-09, 19:56

Jak lubisz pstrąga i tą okolicę to polecam pstrąga w smażalni nad stawami po drodze ze Starej Morawy do Kletna. Można zamówić jednego pstrąga w czterech smakach. Trzy lata temu zapytałem się kelnerki czy mogę przenocować na parkingu przed restauracją bo mam ochotę na piwo i nie było problemu. Pstrąg pyszny, piwo zimne a parking za free. :spoko
andi at - 2020-07-09, 20:34

Fajne konkrety tylko jakieś namiary co i gdzie sorki .Mapa coś takiego dusze i mam :spoko

https://www.google.com/se...rawy+do+Kletna.