| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Pomocy! mam konkretny problem techniczny - Instrukcja/serwisówka Iveco Daily 2012,pytanie o przyciski
HuroN_PL - 2020-08-05, 20:27 Temat postu: Instrukcja/serwisówka Iveco Daily 2012,pytanie o przyciski Kolejny temat.
Za dnia walczyłem, żeby ściągnąć wykładzinę w szoferce.
Znalazłem w konsoli końcówki do innych przycisków
Jak pracowałem przy budowie to do maszyn przychodziły wiązki pod konkretne wyposażenie. Nie było sytuacji, że były wtyki gdzieś z tyłu i zaślepione miejsca na przełącznik.
Może ktoś otwierał takie Iveco i wie czy to standardowa procedura?
Na zdjęciu jak widzicie jest spiętych kilka wtyków do końcówek. Chętnie bym sie dowiedział chociaż do czego są. Na każdej z nich jest numerek. 1-awaryjne itd.
Wiecie gdzie mogę znaleźć serwisówkę i instrukcję?
Przeszukałem sporo internetu (łącznie z jakimiś rosyjskimi stronami) i bez powodzenia.
A nie zostawię tej gumy co jest bo od niej śmierdzi i nie ma izolacji pod spodem.
Dzięki.
PS. Może ma ktoś możliwość rozkodowania VIN?
Meyer - 2021-02-14, 23:38
W Iveco tak jest. Wiązka jest przygotowana do rozbudowy. Polskie forum Iveco zostało ponoć kupione przez IVE.. zgadnij kogo. Ja mam Iveco starszy model. Istnieje Angielskie forum i tam sporo materiałów można znaleźć:
https://ivecoforums.com/?sid=4ba447fae71c3ed034325ad7f1bd71cd
Banan - 2021-02-14, 23:49
Wiązki teraz robią pod pełne wyposażenie, są albo użyte, albo schowane jak u Ciebie.
Nie jestem pewien, ale może TU coś znajdziesz
Wiązki mogą być te same, to może tu sobie zerknij.
I podaj rok produkcji, będzie łatwiej
|
|