|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Kamperowanie - Biorąc pod uwagę życie furgonetki.
trishnafile5 - 2020-09-04, 11:13 Temat postu: Biorąc pod uwagę życie furgonetki. W tym czasie mam powracający pomysł, aby zbudować niesamowitą furgonetkę, taką jak te tutaj. Głównym celem byłoby wspieranie moich biwakowania i wycieczek z plecakiem, drugorzędnym celem byłoby życie i polowanie, gdyby skończyły się zapasy żywności, do których jesteśmy przyzwyczajeni. Nie mam dużo pieniędzy na zakup gotowej furgonetki, więc chciałbym zamienić. Czy jest zestaw pytań, które możesz zadać, aby zawęzić zalecenia dotyczące samochodów dostawczych, którym powinienem się przyjrzeć? Czy istnieje najpopularniejszy model, który jest konwertowany? Niech ktoś wskaże mi właściwy kierunek, zanim kupię jakąkolwiek furgonetkę stojącą na dole ulicy od mojego domu. Dziękuję Ci.usps tracking showbox speed test
MILUŚ - 2020-09-04, 12:23
Next sweet american dream?
Gewehr - 2020-09-04, 12:32
Najbardziej pożądanym autem do przeróbki, jest cinquecento Van. Zapewnia ono bardzo korzystny stosunek cena-jakość. No i najważniejsze. Mieści się w nim pełnowymiarowy prysznic i spanie na sześć osób. Jego bardzo duże DMC pozwala zabrać ze sobą kuchnię kaflową. Odpada nam dzięki temu problem wymian butli. Gotujemy i ogrzewamy naszego vana szyszkami i patykami. Dodatkowa przestrzen przyda się rownież podczas skórowania słonia, czy też skunksa na wieczorną kolacje z narzeczoną przy blasku wpadającego swiatła księzyca, przez okno w drzwiach przesuwnych. Ja bym szukał na Twoim miejscu czerwonego Cinquecento. Są najszybsze i najmniej palą ON na 100 kilometrów.
Myślę że koledzy jeszcze coś dopiszą, co umknęło mi
ZEUS - 2020-09-04, 12:38
Gewehr napisał/a: | Najbardziej pożądanym.............. |
że też Ci się chce...
Banan - 2020-09-04, 13:26
Gewehr napisał/a: | Najbardziej pożądanym autem do przeróbki, jest cinquecento Van. |
I to zazdrosne spojrzenie sąsiada... bezcenne
darek 61 - 2020-09-04, 13:57
Tych z United states powinno się zablokować za pochodzenie.
MILUŚ - 2020-09-04, 14:48
darek 61 napisał/a: | Tych z United states powinno się zablokować za pochodzenie. |
Wyborcy Dupy ?
LukF - 2020-09-04, 15:24
Gewehr,
Brawo, aż się poplakałem ze śmiechu, normalnie mistrzostwo świata!!!!
Chętnie poczytałbym coś równie śmiesznego jeszcze dziś
Wojciechu - 2020-09-04, 15:50
Gewehr - nie na darmo - znajomi nazywają Cię "doctor camper" - warto poczytać - wiedza i doświadczenie - dobre. Stawiam -
|
|