| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Pomocy! mam konkretny problem techniczny - Umywalka skladana
Zyggi - 2020-10-18, 10:57 Temat postu: Umywalka skladana Planuje przerobienie wc w autokarze i dodac w nim prysznic. Z racji tego ze chce zaoszczedzic troche miejsca, zastosowac chce umywalke skladana, taka jak w linku ponizej.
https://allegro.pl/oferta/umywalka-skladana-500x305x195-mm-klaja-9595013983?utm_medium=app_share&utm_source=facebook
Jaka byscie zastosowali baterie? Czy jest jakas mala kompaktowa albo skladana?
Darek Szczecin - 2020-10-18, 11:05 Temat postu: Re: Umywalka skladana
poszukaj czegoś innego, to coś się nie nadaje , autentycznie wyrzuciłem do eco portu ,
zrobione jest to z tworzywa nie podobnego do czegoś znanego, najbardziej przypomina materiał na kubki do jogurtu.
Dodatkowo sposób opróżniania jest kretyński
LukF - 2020-10-18, 11:30
Umywalka składana to chyba niedobry pomysł.
Najpierw sikam, potem chcę umyć ręce. Ale najpierw tymi rękoma macam umywalkę by ją rozłożyć do mycia. Dla mnie taka kolejność nie ma nic wspólnego z higieną....
Piszesz, że w autobusie będziesz TO montował. Mało tam masz miejsca na normalną umywaleczkę jeśli my na 7 metrach się mieścimy????
Ja nawet w normalnej umywalce miałem problem z odpływem o czym piszę w wątku "pomocy- mam problem..." A co dopiero odpływ w składanej. Masakra !!!
darek 61 - 2020-10-18, 13:17
W autokarze składana umywalka,lepiej pomyśl o łazience przynajmniej 3m kwadratowe.Na to w autokarze bym miejsca nie żałował.
Zyggi - 2020-10-18, 18:48
Autobus z ukladem mid engine byl kupiony z zamierzeniem zrobienia garazu na maly samochod. Dlatego tez probuje zaoszczedzic miejsce, chociaz rzeczywiscie macie racje z ta umywalka...
|
|