Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Po Polsce - Mikoszewo- Jantar szukam fajnej miejscówki

bodzio71 - 2020-10-21, 20:46
Temat postu: Mikoszewo- Jantar szukam fajnej miejscówki
Wybieram się tam niebawem . może ktoś z Was poleci mi jakiś camping lub bezpieczne miejsce postojowe w okolicy .
piotrul - 2020-10-28, 18:48

W Jantarze kamping Kalina oficjalnie zamknięty, ale może działają bo mają pensjonat całoroczny. Sprawdź pole w Szutowie, ale pewnie też już po ptakach.
W Mikoszewie na końcu ul. Bursztynowej jest parking leśny, można stawać na 1. dobę.
Ew. Sobieszewo kamping orlinek, wiem że za rzeką :-/ ale działają choć tylko na 1/10 gwizdka.

bodzio71 - 2020-10-28, 20:32

piotrul napisał/a:
W Jantarze kamping Kalina oficjalnie zamknięty, ale może działają bo mają pensjonat całoroczny. Sprawdź pole w Szutowie, ale pewnie też już po ptakach.
W Mikoszewie na końcu ul. Bursztynowej jest parking leśny, można stawać na 1. dobę.
Ew. Sobieszewo kamping orlinek, wiem że za rzeką :-/ ale działają choć tylko na 1/10 gwizdka.

dzięki za info. Byliśmy zwiedziliśmy było przednio.

Skorpion - 2020-10-28, 21:40

:spoko :pifko :pifko :pifko :spoko
Camping numer 180
ul. Morska 15
82-103 Stegna

dziwaczek - 2020-10-29, 07:42

My byliśmy w wikend, my spaliśmy w Piaskach w marinie (bezpiecznie, cisza i spokój i dziki) - kamperki tez śpią na parkingu przy plaży na końcu miejscowości. W Krynicy Morskiej jest piękna marina z parkingiem - tez tam nocują.
W Mikoszewie jest po prawo od promu (nie działa)zaraz przy Wiśle piękne miejsce na nocleg, trzeba skręcić od razu w prawo na parking na skarpie i tam po lewej jest droga w dół przez lasek, zaraz przy wejściu do lasu (szlaban). Spaliśmy tam piękne i spokojne miejsce.

piotrul - 2020-10-29, 18:00

bodzio71 napisał/a:
piotrul napisał/a:

dzięki za info. Byliśmy zwiedziliśmy było przednio.

No to proszę teraz się pochwalić gdzie przycupnęliście.