|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Rosja i kraje poradzieckie - ukraina-nad morzem azowskim
medard - 2009-01-02, 20:34 Temat postu: ukraina-nad morzem azowskim i jeszcze troszke fotek z ukrainy i znad morza azowskiego ,gdzie mozna zobaczyc pozostalosci po budowie dobrobytu
medard - 2009-01-02, 20:37
cd
medard - 2009-01-02, 20:42
i ostanie fotki z tego pieknego kraju i zycze udanych wojazy
papamila - 2009-01-02, 22:49
medard napisał/a: | ukraina- nad morzem azowskim12- lata swietnosci od tylu-fajne miejsce parkowania i nikt nie przeszkadzal mnie.jpg |
czy tylko Tobie?,
jejku, chyba tam jest kobitka ,
pierwsza na Twoich fotografiach
f68 - 2009-01-02, 23:27
papamila napisał/a: | medard napisał/a: | ukraina- nad morzem azowskim12- lata swietnosci od tylu-fajne miejsce parkowania i nikt nie przeszkadzal mnie.jpg |
czy tylko Tobie?,
jejku, chyba tam jest kobitka ,
pierwsza na Twoich fotografiach
|
pierwsza ale chyba nie jedyna
mi najbardziej podoba się lekcja pogladowa
ogladając takie fotki tęskni się za komuną
medard - 2009-01-02, 23:40
zeby nie bylo niedomowiem tam nikt po prostu nie mogl wjechac wiec mialem spokoj
medard - 2009-01-02, 23:42
zreszta sam mialem troszke klopotu jak chcialem wyjechac bo kolka malenkie ledwo byly widoczne w tym grzezawisku
KOCZORKA - 2009-01-04, 03:19
fasol68 napisał/a: | mi najbardziej podoba się lekcja pogladowa
ogladając takie fotki tęskni się za komuną |
Naprawdę
Mnie nie tęskno i jakoś tam jest smutno i przygnębiająco
Zdecydowanie bardziej podobała mi się Tunezja i pozostałe kraje
Tadeusz - 2009-01-04, 14:11
KOCZORKA napisał/a: | fasol68 napisał/a: | mi najbardziej podoba się lekcja pogladowa
ogladając takie fotki tęskni się za komuną |
Naprawdę
Mnie nie tęskno i jakoś tam jest smutno i przygnębiająco
Zdecydowanie bardziej podobała mi się Tunezja i pozostałe kraje |
Podzielam odczucia Lucyny. Dodam do tego jeszcze od siebie wyrazy wdzięczności dla Medarda. Dzięki jego zdjęciom wiemy więcej o tej Ukrainie prawdziwej, nie tej z folderów.
Póki co nie ciągnie mnie do oglądania pozostałości po "krainie szczęśliwości".
DarekK - 2009-01-04, 20:14
Tadeusz napisał/a: | Póki co nie ciągnie mnie do oglądania pozostałości po "krainie szczęśliwości". | A mnie wręcz przeciwnie, coraz bardziej zastanawiam się czy w tym roku nie skierować się w tamte regiony. Narazie to tylko jeden z wielu możliwych kierunków - ale dodany do "listy do zrealizowania w jakimśtam terminie" . medard, dzięki - dużo można się od Ciebie dowiedzieć
medard - 2009-01-04, 20:29
dzieki - jesli bede mogl w czyms pomoc to sluze
Tadeusz - 2009-01-04, 20:44
DarekK napisał/a: | Tadeusz napisał/a: | Póki co nie ciągnie mnie do oglądania pozostałości po "krainie szczęśliwości". | A mnie wręcz przeciwnie, coraz bardziej zastanawiam się czy w tym roku nie skierować się w tamte regiony. Narazie to tylko jeden z wielu możliwych kierunków - ale dodany do "listy do zrealizowania w jakimśtam terminie" . medard, dzięki - dużo można się od Ciebie dowiedzieć |
Darku, oto przykład jak słowo pisane bywa czasem niezbyt dokładnie rozumiane.
Napisałem: Póki co nie ciągnie mnie do oglądania pozostałości po "krainie szczęśliwości".
Nie napisałem, że nie ciągnie mnie na Ukrainę, a tylko to, że nie mam ochoty oglądać pamiątek po byłym systemie. Natomiast interesują mnie ludzie, zabytki, krajobrazy.
Po Twoich postach o Rumunii bardzo zainteresowałem się tamtymi stronami.
Tak więc dziękuję nie tylko Medardowi, ale i Tobie.
DarekK - 2009-01-04, 20:55
Hmm - jam człek prosty i nie wszystko pojmam od razu
fakt że diabeł tkwi w szczegółach a te nie zawsze w interpunkcji są widoczne.
|
|