|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Nadwozia kempingowe i zabudowy - Adria matrix 600 sp
Komplecik - 2020-11-09, 18:35 Temat postu: Adria matrix 600 sp Jak w temacie jakie to to ma wady.
https://youtu.be/4D8O2qVmFbw
?
Na pierwszy rzut oka wydaje się kompletne
Prucz
Wyrko nad garaż em, trzeba przełazić jeden przez drugiego
Umywalki w klopie bo rozkładana
i co jeszcze?
mireks5013 - 2020-11-09, 18:59
Po przeczytaniu posta już myślałem, że kamper ma tylko miejsca siedzące i jest bez umywalki, bo tak napisał autor - cytuję "prucz wyrka i umywalki" ale po obejrzeniu filmu uspokoiłem się. Kamper ma nad garażem wyrko, a w łazience umywalkę . Składana umywalka moim zdaniem jest dobrym rozwiązaniem.
MILUŚ - 2020-11-09, 20:14 Temat postu: Re: Adria matrix 600 sp
Komplecik napisał/a: | ..............
Wyrka nad garaż em, trzeba przełazić jeden przez drugiego
? |
A czemuż to uważasz za wadę ? Od ponad sześciu lat turlam się co noc po żonie na swoje miejsce pod ścianą i jest........zajefajnie a czasami.......upojnie
Komplecik - 2020-11-09, 20:25 Temat postu: Re: Adria matrix 600 sp
MILUŚ napisał/a: | Komplecik napisał/a: | ..............
Wyrka nad garaż em, trzeba przełazić jeden przez drugiego
? |
A czemuż to uważasz za wadę ? Od ponad sześciu lat turlam się co noc po żonie na swoje miejsce pod ścianą i jest........zajefajnie a czasami.......upojnie |
Dla ciebie jest to zaletą bo śpisz od ściany,
Ja śpię z kraja i z twardego snu nici
Układ,, sl,, w Adrii byłby wygodniejszy od spania kosztem niższego garażu i nieporęcznej szafy ubraniowej i właśnie nie wiem lepiej się wyspać za to o rowerach i skuterze w garażu zapomnieć, może jednak zostać przy wygodnym garażu?
MILUŚ - 2020-11-09, 21:47 Temat postu: Re: Adria matrix 600 sp
Komplecik napisał/a: | ....... i właśnie nie wiem lepiej się wyspać za to o rowerach i skuterze w garażu zapomnieć, może jednak zostać przy wygodnym garażu?
|
Duży garaż jest niezaprzeczalną zaletą . Rowery ; skutery
Sam swoim już zrobiłem dwie ........przeprowadzki
Komplecik - 2020-11-09, 22:03
To wiemy obydwoje zaletą jest pakowność garażu, sen nad tym pudłem jest prawie dobry z naciskiem na prawie
Gdzieś mam jeszcze fajnejsze zdjęcie z dwoma motorami enduro w tym garażu
|
|