|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Inne imprezy - już za nami - Zlot w Radomiu
koko - 2009-01-03, 19:08 Temat postu: Zlot w Radomiu Chciałem zaprosić załogi naszego forum na zlot do Radomia w dniach 28 sirpień 30 sierpień.
Zlot ten organizowany jest co dwa lata przez Radomski Klub Carawaningowy " Łabędż"
którego jestem członkiem.
Organizowany jest w czasie Pokazów Lotniczych.
program to:
Piątek:przywitanie załóg,rozdanie upominków,poczęstunek ,zabawa
Sobota:Wyjazd autobusem na pokazy ,po przyjeżdzie konkursy zabawy itp
Niedziela: zakonczenie zlotu rozdanie nagród ODPOCZYNEK
Liczę na głosy ucestników którzy byli 2 lata temu(JaWa)
pytania na PWlub 609 412 232
Pozdrowienia Konrad
koko - 2009-01-03, 19:10
Przenieście ten temat jako osobny
DARO - 2009-01-03, 20:05 Temat postu: Radom Z przyjemnością wspominam ten zlot... , pamiętam Koko ....bardzo się staraliście by wszystkie atrakcje wypaliły i fantastycznie wszyscy się bawili . Pokazy lotnicze...mimo wypadku jaki się wydarzył zapierały dech w piersiach . Było super !
Jeśli Bozia da ....napewno Was odwiedzimy tego roku . Pozdrowienia dla Łabędzi
DARO - 2009-01-03, 20:15 Temat postu: Zlocik w Radomiu Radomski Zlocik
StasioiJola - 2009-01-03, 20:42
Nasz syn jeżdzi co roku na te pokazy. może uda się nam do niego przyłączyć??? Konrad -pozdrawiamy Ciebie i ucałuj Małżonkę. Stasio i Jola.
Arturo - 2009-01-03, 22:01
oj chyba rzadko z synem się widzicie bo już od dobrych kilku lat są co dwa lata
StasioiJola - 2009-01-03, 22:26
A ja myślałem , że co rok- ale może on jeżdzi jeszcze na jakieś inne co są w Polsce????? Widocznie nie jestem w temacie
Arturo - 2009-01-03, 22:31
Podejrzewam, że jeździ do Góraszki, tam jest co roku
janusz - 2009-01-04, 00:40
StasioiJola napisał/a: | ale może on jeżdzi jeszcze na jakieś inne co są w Polsce | Pewnie blondynki .
JaWa - 2009-01-04, 15:06
Myślę Konrad, że w tym roku również zbierze się odpowiednia grupa na Wasz zlot. Żeby też karpie dopisały.
Tym razem może być gorzej z bez cukrowym "napojem litewskim"
KOCZOR - 2009-01-04, 15:12
koko napisał/a: | Chciałem zaprosić załogi naszego forum na zlot do Radomia w dniach 28 sirpień 30 sierpień. |
Dobrze, że podajesz zajawkę z dużym wyprzedzeniem, jednak dobrze by było jeszcze raz uruchomić temat 1-2 miesiące przed imprezą.
Jeśli możesz - pamiętaj o tym
Pozdrawiam
koko - 2009-01-04, 21:13
Chciałem przypomnić ze na terenie zlotu jest staw JAWA łowił z sukcesami oraz zdobył
pirwsze miejsce w konkursach.
Zajawkę podałem wczesniej abyście mogli rezerwować sobie termin.Miesiąc wcześniej prawdopodobnie zamkniemy listę .Zlot taki wymaga sporego wysiłku organizacyjnego.
Pokazy w Góraszce to mały piknk krajowy W Radomiu Lata całe NATO i nie tylko,
ze względu na koszty organizują co dwa lata
pozdrowienia Konrad
Dziabong - 2009-01-04, 22:01
W takim razie już rezerwujemy czas i czekamy na oficjalną listę. Chętnie obejrzymy samoloty z innej perspektywy bo te z Góraszki zawracją nam nad glowami.
kaimar - 2009-01-04, 23:21
Ryk F-15 z włączonym dopalaczem - myślałem ,że to rusza tylko facetów. Dziewczyny z którymi byłem w Radomiu zaopatrzyłem w stopery do uszu. ale okazały sie niepotrzebne, bo dziewczyny oglądały pokazy z wypiekami na twarzy. Ach ci wspaniali piloci na swych wspaniałych ryczących odrzutowcach....
Będziemy na 100%. Mam nadzieję ,że niebo będzie pochmurne. bo na tle ciemnego nieba lepiej widać ogień z silników odrzutowych.
Refleksja tylko przychodzi, gdy uświadomimy sobie , że te wspaniałe maszyny będące szczytem techniki, są skonstruowane do zabijania ludzi.
|
|