|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Podwozia - technika i eksploatacja - Emblemat Rapido
MaxL - 2020-12-28, 20:51 Temat postu: Emblemat Rapido Czy ktoś wie gdzie zamówić taki znaczek na grila? - po oryginale została dziura ...
(może fan Solidarnej Polski zabrał
Bardziej popularne loga oczywiście są dostępne za grosze w dowolnych ilościach i barwach.
Może gdzieś dorabiają ?
smok_wawelski - 2020-12-28, 21:11
Znaczek nie jest skomplikowany - myślę że jak nie znajdziesz to spróbuj uderzyć do firm produkujących odznaki, plakietki itp...
MaxL napisał/a: | (może fan Solidarnej Polski zabrał | natomiast na ten temat - sugeruje dyskutować TUTAJ
jarsta0001 - 2020-12-28, 22:25
jest dwóch dealerów Rapido w Polsce. Jeden w Poznaniu i drugi w Dzierżoniowie. Kupowałem kampera w Dzierżoniowie i widziałem że firma również naprawia różne uszkodzone kampery min Rapido. Myślę, że części mają różne i taki znaczek być może również. Zadzwoń do nich bo wydaje się że są kompetentni Ci pomóc.
DI STEFANO - 2020-12-29, 04:19
Ten znaczek potrafi sam odpaść.
Najczęściej podczas "operacji ręcznego mycia"
Straciłem dwa, jeden przysłali mi z fabryki, trochę kosztował.
Drugi zanabyłem na Alledrogo, lub na Olku.
Ci z Poznania są bardzo drodzy, zawinszowali sobie dwukrotność ceny fabryki i - niestety wstyd przyznać - są niesłowni.
Jak znajdziesz to lepiej go zabezpiecz, ja przymocowałem małymi niewidocznymi śrubkami i mam święty spokój.
MaxL - 2020-12-29, 11:21
Niestety nic nie ma na ebay, aledrogo i olku - strona oficjalna Rapido też zdechła
napisałem do nich na FB i cisza...
Jak zamawiałeś w fabryce - masz może kod tego emblematu?
próbowałem zamówić w firmie dorabiającej emblematy ale ... minimalne zamówienie 200 szt
DI STEFANO - 2020-12-29, 18:23
[quote="
Jak zamawiałeś w fabryce - masz może kod tego emblematu?
[/quote]
Jak pamiętam to wystarczyło zapytanie do fabryki i emblemat przysłali via czeska Praga.
w drugim przypadku na olku gościu handlujący częściami Rapido z lub spod Warszawy i niedrogo mi przysłał.
DI STEFANO - 2020-12-29, 18:25
MaxL
Coś dla Ciebie znalazłem, zadzwoń do mnie teraz, numer masz widoczny.
zbyszekwoj - 2020-12-29, 20:39
Ja wstawiłe
Zawsze można wstawić Fiata. Tez mi wywiało.
|
|