|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Kupujemy kampera - Ford Transit Nugget - Ktoś posiada?
SzymonW - 2021-02-08, 09:12 Temat postu: Ford Transit Nugget - Ktoś posiada? Hej.
Chciałbym się przywitać jako nowy forumowicz. Trochę działam na forum karawaningowym jako iż posiadam przyczepę obecnie.
Myślę o zmianie na coś bardziej mobilnego.
Interesuje mnie Ford Transit custom Nugget z otwieranym dachem.
Niestety w PL nawet w salonie za bardzo nie ma gdzie obejrzeć na żywo. W DE trochę tego jest, ale obecnie dość duży problem, aby pojechać i zobaczyć bez jakiejś dziwnej kwarantanny.
Stąd też pytanie, czy na forum ktoś ma takie cudo, najlepiej gdzieś na południu polski ( Śląsk i okolice ) i można by zobaczyć, pogadać jak to w rzeczywistości wygląda.
Widziałem kilka wątków na forum, które wspominały o Nugget, ale szukam właściciela.
Pozdrawiam
Szymon
darek 61 - 2021-02-08, 10:05
Jeden BIG NUGGET jest w Swarzędzu ,czasami go widzę.
Darek Szczecin - 2021-02-08, 11:27 Temat postu: Re: Ford Transit Nugget - Ktoś posiada?
SzymonW napisał/a: | Hej.
Chciałbym się przywitać jako nowy forumowicz. Trochę działam na forum karawaningowym jako iż posiadam przyczepę obecnie.
Myślę o zmianie na coś bardziej mobilnego.
Interesuje mnie Ford Transit custom Nugget z otwieranym dachem.
Niestety w PL nawet w salonie za bardzo nie ma gdzie obejrzeć na żywo. W DE trochę tego jest, ale obecnie dość duży problem, aby pojechać i zobaczyć bez jakiejś dziwnej kwarantanny.
Stąd też pytanie, czy na forum ktoś ma takie cudo, najlepiej gdzieś na południu polski ( Śląsk i okolice ) i można by zobaczyć, pogadać jak to w rzeczywistości wygląda.
Widziałem kilka wątków na forum, które wspominały o Nugget, ale szukam właściciela.
Pozdrawiam
Szymon |
Miałem takie coś rocznik 2015, ale wersję z dachem wysokim stałym. zabudowa dolna w obu wersjach taka sama, jak masz pytania to pisz, Ogólnie auto takie sobie, mój był prędki 170 kucy i to tyle zalet
|
|