| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Organizacja wyjazdów - Maj nad morzem
JaZbych - 2021-04-15, 11:37 Temat postu: Maj nad morzem Witam
W dniach 12-20 maj planujemy rodzinny wyjazd nad nasze morze. Szukamy miejsca blisko morza (najlepiej domek w rozsądnych cenach) dla rodziny 4-ro osobowej z psem - to córka z rodziną. Biorąc pod uwagę obecny czas dobrze aby domek był z ogrzewaniem i z możliwością przyrządzania posiłków. Natomiast my (rodzice) dojechalibyśmy sobie kamperem. Chcielibyśmy trochę pospacerować, pojeździć na rowerach. Czy możecie nam pomóc polecając jakieś miejsca.
Z góry dziękujemy i pozdrawiamy
Ania i Zbyszek
Banan - 2021-04-15, 14:16
Ze spokojnym sumieniem mogę Ci polecić kamping "Pod brzozami" w Ustroniu Morskim
Skorpion - 2021-04-15, 16:33 Temat postu: Camping**** POD BRZOZAMI Ustronie Morskie
Camping**** POD BRZOZAMI Ustronie Morskie
Pod Brzozami Jakub Grajek
ul. Targowa 2A
78-111 Ustronie Morskie
TELEFON: +48 502 812 055
E-MAIL: jakub@brzozy.pl
https://brzozy.pl
JaZbych - 2021-04-15, 16:43
dzięki
zadzwonię, może się uda
Skorpion - 2021-04-15, 16:49
Właśnie zadzwoniłem do Jakuba "Pod brzozami" i czeka na Was JaZbych
JaZbych - 2021-04-17, 20:14
Niestety, ale córa koniecznie chce domek dla swojej rodzinki.
Dzięki za dotychczasowa pomoc. Szukamy dalej.
Piasek1 - 2021-04-17, 20:35
Wicie.
Całe "osiedla" domków, ogrodzone i duże place zabaw dla dzieciaków.
Tylko żeby się nie zdziwili cenami ile oni sobie życzą za taki domek
W Sheratonie taniej.
JaZbych - 2021-04-17, 20:39
Dlatego pisałem o rozsądnych cenach i o pomocy.
ZbigStan - 2021-04-17, 20:58
JaZbych, a może pojedź wcześniej kamperem i znajdź odpowiednie lokum. Zanim rodzina dojedzie sami odpoczniecie. Pozdrawiam.
Skorpion - 2021-04-17, 22:04
Mają jeszcze domki holenerskie "Pod brzozami"
Piasek1 - 2021-04-17, 22:08
| JaZbych napisał/a: | | o rozsądnych cenach |
Rozsądek... to coś co opuściło już kilka lat temu polskie kierunki wakacyjne.
Ceny potęguje krótki sezon który sami sobie skracają kosząc hajs przez 2 m-ce z płaczami że tak krótko ale spróbuj w kwietniu albo październiku coś wynająć... na jakiś weekend itp, zapomnij.
Mety tylko w hotelach a te tylko w dużych miastach na wybrzeżu.
Z drugiej nie ma się co dziwić kiedy właścicielami 2/3 met wypoczynkowych są ludzie z polski których interesują tylko ukrainki mówiące jako-tako po polsku dyspozycyjne od 15 czerwca do 25 sierpnia.
Właściciel, firma, zarejestrowana w Krakowie czy Warszawie a pod tym NIP`em figuruje 8-12 domów wczasowych we wszystkich wakacyjno-feriowych lokalizacjach.
Robert-4 - 2021-04-17, 23:50 Temat postu: Re: Maj nad morzem
| JaZbych napisał/a: | Witam
W dniach 12-20 maj planujemy rodzinny wyjazd nad nasze morze. Szukamy miejsca blisko morza (najlepiej domek w rozsądnych cenach) dla rodziny 4-ro osobowej z psem - to córka z rodziną. Biorąc pod uwagę obecny czas dobrze aby domek był z ogrzewaniem i z możliwością przyrządzania posiłków. Natomiast my (rodzice) dojechalibyśmy sobie kamperem. Chcielibyśmy trochę pospacerować, pojeździć na rowerach. Czy możecie nam pomóc polecając jakieś miejsca.
Z góry dziękujemy i pozdrawiamy
Ania i Zbyszek |
Cześć,
sam wynajmuję dom we Władysławowie. Termin dla mnie nie bardzo, ale mogę zapytać sąsiada - ma drewniane całkiem fajne domki, tyle że do morza ze 2 km, a to dla niektórych bariera. Nie znam ceny, ale sezon (lipiec sierpień) ma pełny, więc raczej w normie. Jeśli interesuje cię ta okolica napisz. Sprawdzę i dam namiary. Do mnie zapraszam pod koniec czerwca
pozdrawiam R
Cyryl - 2021-04-18, 07:04
Byłem pod brzozami, sam kemping dobrze wyposażony, choć powierzchniowo mały. Plaża jest wąska, byliśmy w Święta Bożego Narodzenia 2019 i trochę mało lasów, chociaż robiliśmywycieczki do Pleśnej i dalej.
Pod tym względem: spacery, rower lepsza jest Pogorzelica, bo w kierunku Mrzeżyna lasy i jest gdzie pojeździć na rowerach.
|
|