| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Grupa Hymer - nowy material w roletkach
hymerek - 2021-04-16, 21:15 Temat postu: nowy material w roletkach witam
czy w roletkach da sie zamontowac nowy material bo moj po 20 latach wyglada jak wyglada...
jest to wersja z moskitiera ale mositiery sa ok, interesuje mnie czy da sie wymienic tylko sam material ktory odbija slonce (ten pokryty od zewnatrz folia alu)
czy ktos cwiczyl juz temat?... czy operacja jest skazana na porazke?
pozdrawiam
dpong - 2021-04-16, 21:35
bez problemu, jeżeli masz materiał w roletce przyklejony do rurki. Zrób fotkę i wstaw to zobaczymy jaką masz roletkę, albo rozkręć ją i sam sprawdź. Materiał możesz kupić w sklepie karawaningowym z metra.
kimtop - 2021-04-17, 09:55
Ja wymieniałem w dużym oknie dachowym.Bez problemu.Materiał pozyskałem z rolety kupionej w Mrówce.Tak było najtaniej.
andi at - 2021-04-17, 12:48
Hymerek płakać sie chce .Inni mają sie domyślać ze chodzi ci o okna ? Wyduś z twej głowy co i jak
marek230482 - 2021-04-17, 19:15
Ja wymieniałem w zeszłym roku w swoim kamperze wszystkie rolety. Zarówno zaciemniające jak i siatki. Kupiłem w internetowej hurtowni z materiałami do rolet. To jakieś chyba dwie stówki za wszystko mnie wyniosło (już nie pamiętam dokładnie).
Operacja dość czasochłonna ale nie ma dramatu.
hymerek - 2021-04-18, 20:17
| andi at napisał/a: | Hymerek płakać sie chce .Inni mają sie domyślać ze chodzi ci o okna ? Wyduś z twej głowy co i jak |
przeciez wiadomo ze chodzi o okna... no bo gdzie niby jeszcze moga byc roletki?
spoko zrobie fotki i wrzuce.
|
|