| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Zloty CT - Krasiejów - zakończenie wakacji 2021
Banan - 2021-05-09, 14:02 Temat postu: Krasiejów - zakończenie wakacji 2021 Chciałbym zapytać Was, czy byli by chętni na spotkanie w Jurapark Krasiejów na zakończenie wakacji?
Wstępny termin 27-29 sierpnia.
Dla tych, którzy jeszcze nie byli z nami w Krasiejowie polecam tematy z lat wcześniejszych.
Wspólnie z Krzysiem (krzysieks) byśmy byli gotowi podjąć się organizacji, ale pod warunkiem, że było by dla kogo
Dla ułatwienia dodałem ankietę chętnych na TAK, żeby niepotrzebnie nie tworzyć kilku list. Ankieta jest ustawiona na 3 tygodnie i po tym terminie musimy podjąć ostateczną decyzję, bo pracy sporo, a czasu jak na lekarstwo.
krzysieks - 2021-05-11, 21:40
Nawiązując jeszcze do postu Banana , chciałem też zadać Wam pytanie.
Który termin ewentualnego zlotu w Krasiejowie byłby dla Was lepszy?
- ostatni weekend sierpnia
- przedostatni weekend sierpnia
Pozdrawiam Krzysieks
Anras - 2021-05-12, 09:27
Pamiętając ostatni zlot w Krasiejowie chyba lepszy byłby termin obejmujący przedostatni weekend sierpnia. Wydaje mi się, że byłoby więcej chętnych rodzin z dziećmi niż w ostatni weekend kiedy wiele osób jest już myślami w roku szkolnym
Banan - 2021-05-12, 09:37
| Anras napisał/a: | | chyba lepszy byłby termin obejmujący przedostatni weekend sierpnia |
No to czekamy na wypowiedzi pozostałych
Wszystko jeszcze do ustalenia
Samki - 2021-05-14, 20:27
W tym roku 1 września wypada w środę więc ostatni weekend sierpnia byłby super terminem - takim prawdziwym końcem wakacji
krzysieks - 2021-05-14, 21:38
Jestem świeżo po spotkaniu z właścicielami Juraparku. Mamy zielone światło na organizację zakończenia wakacji w Krasiejowie
Banan - 2021-05-16, 22:59
Przedostatni weekend sierpnia odbywa się Cafe Jazz Festiwal Radom 2021, więc sprawa sama się wyjaśniła - pozostaje ostatni weekend w terminie jak podałem
daro35 - 2021-06-07, 20:30
Ja jestem na !!!
|
|