Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Budujemy kampera - Trojaczki z Polski.

decumanus - 2021-06-17, 14:08
Temat postu: Trojaczki z Polski.
Czytałem że planują rozpocząć produkcję trojaczkow w Polsce. Myślicie że rozwiąże to problem akcyzy? W przypadku nowych - już, a używanych za lat kilka...
Teraz Polska może się stać potentatem w produkcji kamperów. Zupełnie nie rozumiem dlaczego jeszcze nie jesteśmy.
R
https://francuskie.pl/nowy-opel-citroen-peugeot-i-fiat-z-polskiej-fabryki-kiedy-rozpocznie-produkcji/

edit
ale jako ze to będzie opel.. i produkowany w fabryce opla - producenta w którym managerów dobiera się od lat tak, żeby znaleźli 3% oszczędności i potem wymienia na następnego od którego oczekuje się kolejnych 3% - można się spodziewać ze samochody będą gorszej jakości.
R
sorry jeśli oburzyłem miłośników marki Opel, ale miałem astre... g.wno jakich mało.

SlawekEwa - 2021-06-17, 15:33

decumanus napisał/a:

Czytałem że planują rozpocząć produkcję trojaczkow w Polsce

raz, dwa, trzy, cztery- to raczej czworacki :chytry

kaimar - 2021-06-17, 16:42

No to teraz dla każdego coś miłego.
Lubisz włoskie Dolce Vita to kupujesz Fiata Ducato.
Lubisz oryginalność Citroena to Jumper jest w sam raz dla Ciebie.
Jesteś koneserem francuskiej elegancji Peugota to doskonały będzie Boxer.
Ale jeżeli uważasz że samochody na F. czyli francuskie i Fiat to dziadostwo i uznajesz tylko niemiecką solidność to proszę bardzo - kupujesz Opla Movano.
Nie będę zdziwiony jak wybór poszerzony zostanie o coś dla uwielbiających japońską precyzję - wszak w klasie mniejszych dostawczaków mamy Toyotę Proace...