|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Po Polsce - Spotkanie u Edka.
rosomak - 2021-06-22, 21:13 Temat postu: Spotkanie u Edka. W jeden z ostatnich wekendów nasz forumowy ,,Ed'' zorganizował Zlot u Edka i Grażki na swojej działce. Zjawiło się kilka kamperów. Było ciekawie i wesoło do póżnych godzin nocnych.
Poznaliśmy rodzinę Szacownych Gospodarzy - pozdrawiamy, oraz jego obejscie.
Zacny Gospodarz zabrał nas na wycieczkę po okolicach - dziękujemy.
Zlot był udany i powinno się się takie zloty/spotkania powtarzać niekoniecznie w jednym miejscu.
W imieniu własnym i pozostałych uczestników dziękuję Wam bardzo.
Ps.
Pozostałych uczestników proszę o dołączenie swoich zdjęć. Do zobaczenia.
SZEJK - 2021-06-25, 22:01
Roman !!! liczyliśmy na Twoje zdjęcia jako forumowy fotograf.
Pogrzebałem w telefonie i kilka zdjęć znalazłem.
Do Kietrza zaprosił nas ED ale Janek WODNIK wymyślił że to będzie mały zlot 600 setek (Chojnice, BB, Dębica) jak pomyślał tak zrobił. Spotkaliśmy się w trzy 600 setki na pięknej działce u Janka i kolumną 3 kamperów pojechaliśmy do Kietrza ok. 100 km.
Po drodze było spore zainteresowanie 3 dziwne kampery w jednym czasie, były uśmiechy, machania ręką pozdrawiania kciukiem.
Kilka fotek dla upamiętnienia tej chwili.
Cdn.
SZEJK - 2021-06-25, 22:32
Po przyjeżdzie był oczywiście poczęstunek przygotowany przez Edwarda i Grażkę, przepyszny kociołek.
Do podziału zawartości wyznaczyliśmy Janka.
Cdn.
Tadeusz - 2021-06-25, 22:32
Drodzy Koledzy.
Nie śledzicie wydarzeń na forum zbyt dokładnie i przeoczyliście temat w tym samym dziale: Po Polsce. Tytuł wątku: "Małopolska, Beskidy, Bieszczady, Pieniny, Tatry i dalej".
W wątku tym opisałem złocik u Grażynki i Edzia, wkleiłem również kilka zdjęć.
Grażynce i Edziowi dziękujemy za gościnę, pozostałym Kolegom za miłe towarzystwo.
SZEJK - 2021-06-25, 22:47
Tadziu ! z całym szacunkiem ale to jest tylko skromne uzupełnienie Twojej relacji, bo spotkanie 600 setek nie zdarza się często.
Wasze relacje z podróży śledzimy z podziwem.!!!!
daro35 - 2021-06-26, 00:40
przepraszam resztę,bo piękne macie te 600-tki,ale Szejka bije w oczy jak grom z nieba,nie chodzi tu o jakąś wazeline,ale tak według mnie jest.Pozdrawiam z Mazur i zapraszam do Się.
SlawekEwa - 2021-06-26, 08:25
Coś zdjęć gospodarza nie widzę
Yans - 2021-06-26, 18:46
daro35 napisał/a: | przepraszam resztę,bo piękne macie te 600-tki,ale Szejka bije w oczy jak grom z nieba,nie chodzi tu o jakąś wazeline,ale tak według mnie jest.Pozdrawiam z Mazur i zapraszam do Się. |
Pamiętam Ślicznotkę Janka na chrzcinach bodajże na zlocie we Wrocku . Jeszcze na próbnych... Już wtedy była śliczna ,ale później piękniała z roku na rok.
SZEJK - 2021-06-26, 22:25
Nasze ślicznotki (600 setki)odpoczywały w spokoju w ogrodzie u naszych Gospodarzy a ED zaproponował wycieczkę po okolicy w męskim towarzystwie.
W drodze do wieży widokowej o której pisał Tadeusz w swoim wątku spotkaliśmy pojazd prosto z filmu Mad Max, rozpoczęła się dyskusja jaki silnik jest w tym pojeżdzie. Wtedy nie udało się nam ustalić ale nie dawało mi to spokoju i dopiero mój syn przypomniał mi że w latach 80-90tych robiono trajki i inne pojazdy gdzie stosowano silnik od.................ZAPOROŻCA.
Ot i rozwiązanie naszej dyskusji.
yamah - 2021-06-28, 20:42
SZEJK napisał/a: |
Ot i rozwiązanie naszej dyskusji. |
No i wyprzedziłeś mnie z tymi fotkami ..ale jak tylko wrócimy z wojaży po bezkresach Rumuni to nadrobię
Bazyli - 2021-06-29, 10:36
SZEJK napisał/a: | wątku spotkaliśmy pojazd prosto z filmu Mad Max | Jak ja lubię rat looki !!!! SUPER !!!
Fajne spotkanie i te 3 hobby
adaml61 - 2021-07-18, 13:22
My się włóczyliśmy po Rumuni i Bułgarii , dopiero wróciliśmy , wiec dołączę coś od siebie .
|
|