|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Miejsca Przyjazne Kamperowiczom - Geotermia Grudziądz - pozdrowienia
mrsulki - 2021-07-03, 10:31 Temat postu: Geotermia Grudziądz - pozdrowienia Będąc ostatnio na solankach zostaliśmy zobligowani przez ratownika Krzysztofa do serdecznego pozdrownienia wszystkich nas co niniejszym czynię. Bardzo mile wspomina nasze zloty i pogaduchy basenowe. Zaprasza serdecznie do odwiedzania. Baseny zostały przekwalifikowane na rechabilitacyjne więc działają bez przerw covidowych.
Comsio - 2021-07-03, 11:14
A nas poinformowano że od września wejdą ograniczenia, z związku z tą zarazą
Brat - 2021-07-03, 14:30
Zobaczymy. W "czasach zarazy" można było również z obiektu skorzystać, ze skierowaniem ... wystawiał je na miejscu fizjoterapeuta, za niewielką opłatą.
EwaMarek - 2021-07-07, 18:06
czyli baseny są czynne i nocować z prądem można?
Dziabong - 2021-07-07, 21:47
EwaMarek napisał/a: | czyli baseny są czynne i nocować z prądem można? |
w maju to był prąd, pewnikiem nic sie nie zmieniło.
Brat - 2021-07-07, 22:08
Prąd jest. W recepcji trzeba zapłacić 30 zł/doba. Woda i spuszczenie ścieków bezpośrednio do kanalizacji możliwe, po znalezieniu pana "technicznego", który pomocnym jest.
EwaMarek - 2021-07-07, 22:49
Tak reszta mi jest znana. Niestety od wielu lat nic tam sienie zmieniło a takie ładne plany wisiały na ścianach ...
jacek stec - 2021-07-08, 00:33
30 zł.?W Mszczonowie staje się na ogrodzonym parkingu,prąd,woda,toaleta za darmo-to jest podejście do kamperowców😁
mrsulki - 2021-07-10, 07:44
jacek stec napisał/a: | W Mszczonowie staje się na ogrodzonym parkingu,prąd,woda,toaleta za darmo-to jest podejście do kamperowców😁 |
Tylko z Mszczonowa daleko dojeżdżać na Solanki
EwaMarek - 2021-07-11, 09:55
jacek stec, tu nie chodzi o 30 zł. Tylko to że stoisz pod samym budynkiem. Woda i prąd pod nosem no i ludzi nie za dużo szczególnie wieczorem siedzisz sobie aż do zamknięcia. Potem myk do kamperka.
JaWa - 2021-07-11, 13:25
EwaMarek napisał/a: | tu nie chodzi o 30 zł. Tylko to że stoisz pod samym budynkiem. Woda i prąd pod nosem |
Stoję w Mszczonowie pod samym budynkiem, mam prąd i wodę, nie muszę szukać technicznego, i nic nie płacę. Widzisz różnicę ?
EwaMarek - 2021-07-11, 13:50
"""EwaMarek napisał/a:
tu nie chodzi o 30 zł. Tylko to że stoisz pod samym budynkiem. Woda i prąd pod nosem
Stoję w Mszczonowie pod samym budynkiem, mam prąd i wodę, nie muszę szukać technicznego, i nic nie płacę. Widzisz różnicę ?""""
JaWa, no przecież pisałeś o tym - ja odp do mrsulki
DOBRA - ZAŁAPAŁEM - w Mszczonowie nie ma solanek
maga - 2021-10-25, 20:21
Byliśmy w ten weekend w grudziądzkich solankach.
Dawno nas tam nie było, na pewno nie po remoncie,bo zauważyliśmy zmiany i to nie tylko wewnątrz.
Ku naszemu zdziwieniu,cały parking przed geotermią jest płatny i kosztuje 2 zł za godzinę/7 dni w tygodniu/24h.
A więc za dobę trzeba zapłacić 48 zł i opłatę uiszcza się w zainstalowanych parkomatach.
Jednak pani w kasie geotermii wytłumaczyła nam,że jeżeli jest się klientem solanek,sytuacja wygląda trochę inaczej
i za postój kamperem zapłacimy 35 złotych/doba z podłączeniem do prądu.
Przyjechaliśmy "ku zdrowotności" więc zostaliśmy do niedzieli.
Mimo weekendu tłumów na basenach nie było więc mogliśmy korzystać pełną piersią z solanek.
Zrelaksowani a oto chodziło i wymoczeni,wróciliśmy do domu.
Banan - 2021-10-25, 21:21
maga napisał/a: | postój kamperem zapłacimy 35 złotych/doba z podłączeniem do prądu |
Jak się zgłosi, to można też zatankować wodę
maga - 2021-10-25, 22:07
Banan napisał/a: | maga napisał/a: | postój kamperem zapłacimy 35 złotych/doba z podłączeniem do prądu |
Jak się zgłosi, to można też zatankować wodę |
Tak,z wodą nie ma problemu,dostałem taką informację od pani w kasie geotermii.
Aczkolwiek zauważyłem,że w kranach zewnętrznych wody nie było.
Przygotowali już się do zimy.
Banan - 2021-10-25, 22:33
maga napisał/a: | Aczkolwiek zauważyłem, że w kranach zewnętrznych wody nie było. |
Właśnie dlatego trzeba zgłosić, bo tak jest zawsze
Trochę potrwa zanim pan "techniczny" się odnajdzie i odkręci odpowiedni kurek
chris_66 - 2021-10-27, 16:02
JaWa napisał/a: | EwaMarek napisał/a: | tu nie chodzi o 30 zł. Tylko to że stoisz pod samym budynkiem. Woda i prąd pod nosem |
Stoję w Mszczonowie pod samym budynkiem, mam prąd i wodę, nie muszę szukać technicznego, i nic nie płacę. Widzisz różnicę ? |
różnica jest tak , że w mszczonowie nie ma nic
JaWa - 2021-10-29, 12:06
chris_66 napisał/a: | JaWa napisał/a: | EwaMarek napisał/a: | tu nie chodzi o 30 zł. Tylko to że stoisz pod samym budynkiem. Woda i prąd pod nosem |
Stoję w Mszczonowie pod samym budynkiem, mam prąd i wodę, nie muszę szukać technicznego, i nic nie płacę. Widzisz różnicę ? |
różnica jest tak , że w mszczonowie nie ma nic |
Chyba nie byłaś w Mszczonowie, skoro piszesz takie głupoty. Ostatnio na miejscu dla kamperów pojawiły się stoły z ławeczkami.
chris_66 - 2021-11-01, 20:09
JaWa napisał/a: | chris_66 napisał/a: | JaWa napisał/a: | EwaMarek napisał/a: | tu nie chodzi o 30 zł. Tylko to że stoisz pod samym budynkiem. Woda i prąd pod nosem |
różnica jest tak , że w mszczonowie nie ma nic |
Chyba nie byłaś w Mszczonowie, skoro piszesz takie głupoty. Ostatnio na miejscu dla kamperów pojawiły się stoły z ławeczkami. |
byłem , i na basenach nie ma nic wartego pobytu dłuższego niż dwie godziny
jakoś ławeczki nie da się w zadem sposób podciągnąć pod atrakcje basenowe
|
|