|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Grecja - Tu RA: DOŚĆ - do Grecji! - 2021
Roza - 2021-07-09, 18:10 Temat postu: Tu RA: DOŚĆ - do Grecji! - 2021 Już trzy dni jesteśmy w Grecji. Tęskniliśmy za nią bardzo! W tym roku wszyscy zaszczepieni więc bez problemów mogliśmy ją znowu odwiedzić.
Chętnych do wspólnej, wirtualnej podróży zapraszam na naszego bloga:
http://camperdiem.pl/tema...do-grecji-2021/
Na instagramie działa nasze konto https://instagram.com/_camper_diem_?utm_medium=copy_link
Jeśli potrzebne informacje- pytajcie. W miarę możliwości odpowiemy.
Barbara i Zbigniew Muzyk - 2021-07-09, 21:38
Teraz sobie przypominam Ty jesteś Mariola szkoda ze nie piszesz na Facebooku.Barbara
Dyzio - 2021-07-09, 21:39
Witam
Jak tam w sklepach , czy używają maseczek ? Czy zaszczepieni sa gdzieś bardziej honorowani ??
Roza - 2021-07-10, 06:27
Dyzio napisał/a: | Witam
Jak tam w sklepach , czy używają maseczek ? Czy zaszczepieni sa gdzieś bardziej honorowani ?? |
Dzień dobry, maseczki w sklepach i komunikacji obowiązkowe. Poza tym luz. Nie mamy żadnej informacji na temat uprzywilejowania osób zaszczepionych.
Roza - 2021-07-10, 06:33
Barbara i Zbigniew Muzyk napisał/a: | Teraz sobie przypominam Ty jesteś Mariola szkoda ze nie piszesz na Facebooku.Barbara |
Cześć Basiu, mamy fanpejdża na facebooku i tam wystarczy kliknąć w link do bloga.
https://m.facebook.com/CamperDiem/
W miarę możliwości staramy się o codzienne wpisy
Barbara i Zbigniew Muzyk - 2021-07-10, 14:03
Może mi się uda znależć,jak nie to wnuk pomoze jak przyjdzie po psa.Moi znalażli nam w Bułgarii miejscówkę bo zobaczymy czy są upały w Grecji.
Sporo czasu nie odzywaliśvie się,dziewczynki już chyba dorosłe
Roza - 2021-07-10, 16:08
Barbara i Zbigniew Muzyk napisał/a: | Może mi się uda znależć,jak nie to wnuk pomoze jak przyjdzie po psa.Moi znalażli nam w Bułgarii miejscówkę bo zobaczymy czy są upały w Grecji.
Sporo czasu nie odzywaliśvie się,dziewczynki już chyba dorosłe |
Wystarczy jak klikniesz w link, który podałam, a potem już sobie poradzisz!
Jedna dziewczyna pełnoletnia, a druga jeszcze ma dwa lata do 18
Tadeusz - 2021-07-10, 16:18
Jakże cieszę się z Waszej obecności!😘
Czekam niecierpliwie na spotkanie wrześniowe, a teraz śledził będę Wasz szlak podróży.🌈
rjas - 2021-07-11, 18:23
Roza - a czy mogłabyś powiedzieć jakiego operatora kartę kupiłaś no i jakieś detale. Będę musiał moim dziewczynom też coś kupić i na razie nie wiem co.
Pozdrawiam
Roza - 2021-07-11, 20:07
rjas napisał/a: | Roza - a czy mogłabyś powiedzieć jakiego operatora kartę kupiłaś no i jakieś detale. Będę musiał moim dziewczynom też coś kupić i na razie nie wiem co.
Pozdrawiam |
Kupiliśmy pakiet startowy Cosmote za 20 euro. Do tego wzięliśmy usługę "internet bez limitu" za 10 euro na miesiąc. Oferta ważna do końca wakacji. Póki co jesteśmy zadowoleni z internetu, współdzielimy go w routerze bezprzewodowym.
Słyszałam, że podobną ofertę ma Vodafone.
rjas - 2021-07-13, 12:35
Dzięki za podpowiedż.
Bawcie się dobrze i odpoczywajcie
|
|