| |
Klub miło¶ników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Nadwozia kempingowe i zabudowy - Okna dachowe i opady gradu
Olek_LT - 2021-07-22, 19:01 Temat postu: Okna dachowe i opady gradu Czy może kto¶ zastanawiał się nad sposobami zabezpieczenia przed gradem okien dachowych podczas postojów na dziko lub na kempingach? - Olek_LT
zbyszekwoj - 2021-07-23, 07:31 Temat postu: Re: Okna dachowe i opady gradu
| Olek_LT napisał/a: | | Czy może kto¶ zastanawiał się nad sposobami zabezpieczenia przed gradem okien dachowych podczas postojów na dziko lub na kempingach? - Olek_LT |
Okien nigdy nie zabezpieczałem , raczej martwil bym się o solary, elastyczne szczególnie.
MILU¦ - 2021-07-23, 08:35 Temat postu: Re: Okna dachowe i opady gradu
| Olek_LT napisał/a: | | Czy może kto¶ zastanawiał się nad sposobami zabezpieczenia przed gradem okien dachowych podczas postojów na dziko lub na kempingach? - Olek_LT |
Szczerze mówi±c też się obawiam o moje dachowe okna HEKI . Przy coraz częstszych i intensywnych opadach ; coraz czę¶ciej gradu drżę o nie
Też my¶lałem jak by je zabezpieczać i czy to jest w praktyczny sposób w ogóle możliwe ?
Bo używanie / wożenie ze sob± plandeki uważam za nie trafiony pomysł .
Pamietam były w sprzedaży pokrowce/ochraniacze na okna . Ponoć na zimę
Monter - 2021-07-24, 21:10 Temat postu: Re: Okna dachowe i opady gradu
| MILU¦ napisał/a: | ...
Pamietam były w sprzedaży pokrowce/ochraniacze na okna . Ponoć na zimę |
Yyyy... Czyli jak zaczyna łupać grad to wyjmujesz, wchodzisz na dach i zakładasz ochraniacze, tak?
SlawekEwa - 2021-07-24, 21:19
| Monter napisał/a: | | wchodzisz na dach i zakładasz ochraniacze, tak? |
W XXI wieku drona odpala i ten robi robotę i moknie
zbyszekwoj - 2021-07-25, 17:10
| MILU¦ napisał/a: | | Pamietam były w sprzedaży pokrowce/ochraniacze na okna . Ponoć na zimę |
Raczej na lato, wiele kamperów ma poszyte u zachobnich s±siadów.Także na boczne okna.
MILU¦ - 2021-07-25, 17:15 Temat postu: Re: Okna dachowe i opady gradu
| Monter napisał/a: | | MILU¦ napisał/a: | ...
Pamietam były w sprzedaży pokrowce/ochraniacze na okna . Ponoć na zimę |
Yyyy... Czyli jak zaczyna łupać grad to wyjmujesz, wchodzisz na dach i zakładasz ochraniacze, tak? |
A Ty nie robisz tak ? Uuuuuuu dużo jeszcze przed Tob±
|
|