|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Mapy, e-mapy, przewodniki foldery - Nawigacja samochodowa
Krzysztof M - 2021-09-08, 17:21 Temat postu: Nawigacja samochodowa Mam pytanie czy nawigacja samochodowa GPS działa w pobliżu lotniska. Muszę zawieść turystkę na lotnisko w Berlinie i obawiam się czy nawigacja doprowadzi mnie do celu. Swego czasu jechałem na lotnisko we Wrocławiu i kilka kilometrów od lotniska przestała działać. Nie wiem czy to przypadek czy wokół lotnisk są jakieś zakłócenia sygnału. Może ktoś ma doświadczenie w tym temacie. Proszę o informację
Pozdrawiam Krzysztof
suzu4x4 - 2021-09-08, 17:45
raczej przypadek. dziesiątki razy zabierałem kogoś czy odwoziłem na lotnisko i nigdy nie było problemu.
Chyba że korzystasz z navi które ma mapy online (np. google maps czy waze) to chwilowy problem mógł być jak np telefon nie miał zasięgu.
Krzysztof M - 2021-09-08, 17:53
[quote="suzu4x4"]raczej przypadek. dziesiątki razy zabierałem kogoś czy odwoziłem na lotnisko i nigdy nie było problemu.
Chyba że korzystasz z navi które ma mapy online (np. google maps czy waze) to chwilowy problem mógł być jak np telefon nie miał zasięgu.[/quot
Dziękuję za informację.
adaml61 - 2021-09-08, 19:10
Działa nawet na lotnisku , Woziłem na Szonefelda mat, bud , prowadziła do punktu na płycie lotniska .
MILUŚ - 2021-09-08, 19:24
Wjeżdżałem na navi i na Tegel w Berlinie i na El-Prat w Barcelonie
|
|