Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Serce CamperTeam - Potrzebna krew!

garbatamilka - 2009-01-27, 00:48
Temat postu: Potrzebna krew!
Witajcie, nie miałem jeszcze okazji poznać Was osobiście i trochę niezręcznie mi prosić o pomoc, ale sprawa jest poważna. Ale do rzeczy. Jedną z moich miłości (oprócz oczywiście kamperów) są autka, zwane potocznie garbusami. W naszym środowisku zdarzyła się przykra sytuacja, gdzie córeczka garbusiarzy, 14 miesięczna Lenka, zachorowała na białaczkę.Mimo, że nie znam tych ludzi osobiście to wszyscy garbusiarze traktują się jakby byli jedną rodziną i starają się pomagać jak tylko mogą. Również i Was kamperowców uważam za rodzinkę, dlatego piszę tego posta.
Zarówno rodzice jak i Lenka proszą o pomoc. Nie chodzi tu o zbiórkę pieniędzy ale o oddawanie krwi.
Jeśli ktokolwiek zechce pomóc Lence i przekazać trochę "biedronek" dla niej, będzie super i z góry dziękuję. :roza: A dlaczego biedronek?
Przeczytajcie, a się dowiecie:
http://www.lenka.garbclub.com/
Pozdrawiam wszystkich!!!

gino - 2009-01-27, 07:06

co wazne...nie jest to kolejny lancuszek ''poboznych zyczen'' ...itp itd..

sprawa jest powazna....i dotyczy malej ''garbusiary'' .... :spoko

zastanawiasz sie...

''Jak możesz pomóc?''

mozesz Sprawić, aby maluchowi nie zabrakło nigdy preparatów krwi. Postaraj się zmotywowac jak najwięcej dawców krwi.

liczymy na wsparcie... :bukiet:

Tadeusz - 2009-01-27, 12:07

W przypadku Lenki pomóc może każdy, także ci spośród nas, którzy krwi oddawać nie mogą. Namawiam do przeczytania strony z w/w linku. :kwiatek2
garbatamilka - 2009-01-27, 13:58

Tadeusz napisał/a:
W przypadku Lenki pomóc może każdy, także ci spośród nas, którzy krwi oddawać nie mogą. Namawiam do przeczytania strony z w/w linku. :kwiatek2

Dzięki Tadeusz za sprostowanie (pisałem to po północy i już nie bardzo myślałem :wyszczerzony: ), dokładnie pomóc może każdy.
A tym czasem lecę trochę biedronek puścić. :spoko