|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Inne imprezy - już za nami - Europejski Festiwal Gwiazd - Międzyzdroje
KOCZOR - 2009-01-28, 15:02 Temat postu: Europejski Festiwal Gwiazd - Międzyzdroje Ten post jest bez sensu, jeśli najpierw nie byłeś TU na harmonogramie
Gwiazdy będą błyszczeć przez cztery dni...
Europejski Festiwal Gwiazd - Międzyzdroje
Camping Nr 24 - Międzyzdroje
Promenada Gwiazd na mapy.google
Kemping w Międzyzdrojach na mapy.google
Louis - 2009-01-30, 19:46 Temat postu: Re: Europejski Festiwal Gwiazd - Międzyzdroje
Jakby co to jestem na miejscu i prowadzę lokalne forum www.miedzyzdroje.net.pl
KOCZOR - 2009-01-30, 19:59
Super Louis
dodaj w takim razie info do najlepszego miejsca postoju kamperków - link ze strony mapy.google.pl, albo adres, albo namiary GPS:
1. parkingu,
2. kempingu lub pola namiotowego,
a jak jeszcze wrzucisz swoją prywatną opinię o imprezie - wtedy będzie komplet
Louis - 2009-02-01, 07:53
Proszę bardzo :
ad 1. Parkingi latem w Międzyzdrojach są zwykle zatłoczone i ciężko znaleźć miejsce dla kampera, ale im dalej od promenady tym luźniej
ad 2. Pole campingowe
ad3. Ta impreza będzie organizowana po raz pierwszy, więc nie mam jeszcze doświadczeń
pagas - 2009-02-01, 07:58 Temat postu: przeciez Luis przeciez Festiwal gwaizd odbywa sie ponad 10 lat tyle ,z e teraz dotego dodali EUROPEJSKI bo teraz wszystko jest europejskie
Louis - 2009-02-11, 14:41
To nie takie proste. Pierwotny Festiwal Gwiazd przeniesiono do Gdańska. Zastąpiła go Gala Gwiazd (serialowych). Obecnie miasto chce ściągnąć "gwiazdy" z zagranicy ale to może być bardziej Wschód niż Zachód. Tak czy inaczej jedyną pewną gwiazdą w Międzyzdrojach jestem JA
|
|