| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
CT- Świętokrzyskie - ZIMOWY ZLOT CAMPERTEM
krzysieks - 2021-12-07, 12:30 Temat postu: ZIMOWY ZLOT CAMPERTEM W imieniu CT Świętokrzyskie zapraszamy wszystkich entuzjastów zimowego caravaningu na dwa niezapomniane zloty:
- 14-16 stycznia 2022r.
-18-20 lutego 2022r.
Imprezy nasze odbywać się będą na gościnnych terenach Bałtowskiego Kompleksu Turystycznego w bliskości stoków narciarskich ,sztucznego lodowiska, punktów gastronomicznych Bałtowskiego Przystocza.
Każda z załóg w ramach opłaty zlotowej otrzyma przyłącze prądowe , możliwość opróżnienia kasety wc.chem i szarej wody. Na podstawie identyfikatora zlotowego , każdy z uczestników zlotu otrzyma 20% zniżkę na karnety narciarskie i bilety na sztuczne lodowisko.
W trakcie naszej imprezy zarówno na stoku jak i lodowisku przewidziana jest jazda nocna z muzyką i wieloma atrakcjami. W sobotę wieczorem organizatorzy zapraszają na ognisko z muzyką , bigosem i grzanym winem.
W każdym z zlotów może wziąć udział max 30 załóg !!!
Warunkiem udziału w imprezie jest wypełnienie formularza rejestracyjnego , akceptacja regulaminu imprezy , wpłata na konto Organizatora wpisowego w kwocie-230 zł ( załoga 2 osobowa). Każda kolejna osoba +30zł (dzieci do lat 3 bezpłatnie.)
LINKI DO ZAPISÓW:
14-16 stycznia 2022r. https://forms.gle/7o2XmwAtECSb7gpi6
18-20 lutego 2022r.
https://forms.gle/fBLPknQJ7roe5Fzj6
REGULAMIN ZLOTU :
https://www.camperteam.pl...pic.php?t=38062
OPŁATA WPISOWEGO :
ING Bank Śląski S.A.
46 1050 1461 1000 0092 3594 7703
w tytule wpłaty : nazwisko i imię , I bądz II zlot zimowy
JanusS - 2021-12-14, 20:40
Jak daleko od parkingu zlotowego będzie do stoku narciarskiego bo 500m w butach i z nartami to tak średnio! Regulamin piękny ale gdzie znajdę program?
Track222 - 2021-12-14, 21:22
Do kiedy trzeba uiścić opłatę i kiedy będzie lista uczestników?
krzysieks - 2021-12-14, 22:19
Zlot odbywał się będzie 100m od wyciągów narciarskich , 50m od lodowiska , węzła sanitarnego. Program Zlotu będzie opublikowany jutro , po uzgodnieniu ostatnich szczegółów.
Po wypełnieniu formularza zgłoszeniowego , akceptacji regulaminu i wpłacie wpisowego każdy uczestnik sms badz email otrzyma potwierdzenie uczestnictwa w Zlocie.
Przepraszam za zmiany , regulaminy etc. ale zachowanie niektórych osób doprowadziły do takich a nie innych decyzji.
Track222 - 2021-12-14, 22:28
Krzysiek przelew poszedł.
krzysieks - 2021-12-14, 22:31
| Track222 napisał/a: | | Krzysiek przelew poszedł. |
Cieszę się na spotkanie z Wami
Track222 - 2021-12-14, 22:32
| krzysieks napisał/a: | | Track222 napisał/a: | | Krzysiek przelew poszedł. |
Cieszę się na spotkanie z Wami |
My tez bo dawno nie widzieliśmy się!!!
krzysieks - 2021-12-16, 10:03
PROGRAM ZIMOWEGO ZLOTU
CT ŚWIĘTOKRZYSKIE
14-16 STYCZNIA 2022
14.01 Przyjazd załóg , odbiór pakietów zlotowych, ustawienie camperów , przyczep wg. zaleceń organizatora. Wieczorna jazda na nartach , łyżwach ⛷🏂🎿🛷⛸ ( możliwość zakupu karnetów, skorzystania z wypożyczalni z 20% zniżką ). Wspólne ognisko.
15.01 Ciąg dalszy zabawy na stoku i lodowisku.Możliwość zwiedzania wioski Św Mikołaja🎅🤶🧑🎄 Wspólne ognisko z bigosem i winem grzanym , konkurs karaoke 🥳🥳🥳.
Nocna jazda na nartach i łyżwach przy muzyce DJ.💃🕺💃👯♂️.
16.01 Jazda na nartach , łyżwach, wręczenie nagród uczestnikom konkursu karaoke🏆🏅🎖 ok 15:00 zakończenie imprezy.
Zlot odbywał się będzie na terenie CamperPark Bałtow w odległości 100m od wyciągów narciarskich , lodowiska , punktow gastronomicznych , węzła sanitarnego.
Każda z załóg będzie posiadała dostęp do prądu , możliwość opróżnienia kasety wc chem i spuszczenia szarej wody.W razie pytań proszę o kontakt email k-sidowski@o2.pl bądz telefoniczny 691220027.
ZOSTAŁO JESZCZE 15 WOLNYCH MIEJSC !!!
MAZUREK - 2021-12-16, 13:07
A ja chciałbym poznać listę uczestników...
Track222 - 2021-12-16, 15:07
| MAZUREK napisał/a: | | A ja chciałbym poznać listę uczestników... |
W terminie 18-20 lutego 2022r. my jesteśmy.
krzysieks - 2021-12-17, 09:01
| MAZUREK napisał/a: | | A ja chciałbym poznać listę uczestników... |
A ja chcialbym sprawdzić Twoje umiejętności jazdy na nartach
Listy nie mogę opublikować bo nie mam zgody osób zapisanych na ich publikacje.
Pozdrawiam Grażynkę i Ciebie
MAZUREK - 2021-12-20, 13:21
Przeklęte RODO!. Dawniej człowiek wiedział z kim się będzie bawił, a teraz : "niespodzianka". A swoją drogą to jaki problem się zapytać uczestników?
P.S. w Bałtowie mogę zjechać tyłem z zawiązanymi oczami (ewentualnie na plecach)
krzysieks - 2021-12-20, 17:38
| MAZUREK napisał/a: | Przeklęte RODO!. Dawniej człowiek wiedział z kim się będzie bawił, a teraz : "niespodzianka". A swoją drogą to jaki problem się zapytać uczestników?
P.S. w Bałtowie mogę zjechać tyłem z zawiązanymi oczami (ewentualnie na plecach) |
Trzymam Cię Leszek za słowo. Sam będę wiązał Ci oczy !!!
gryz3k - 2021-12-21, 09:02
| MAZUREK napisał/a: | | Dawniej człowiek wiedział z kim się będzie bawił, |
Dawniej człowiek nie musiał unikać wielu innych ludzi. To było zanim politykom udało się zdobyć wyznawców a nie popierających za konkretne działania. I teraz trzeba ostrożnie sprawdzać kto na zlot jedzie...
Socale - 2021-12-21, 09:50
Strach Cię obleciał jakiś czy jak???
Mi za daleko, ale Ty swoim wpisem nikomu chętnemu nie sprzyjasz, zniechęcasz. Wręcz sam dzielisz!
Po co psujesz ludziom inicjatywę?
Skasuj/edytuj swój post a ja obiecuję to samo.
krzysieks - 2021-12-21, 14:49
Caravaning ma łączyć a nie dzielić. Taki jest cel zlotów CT Świętokrzyskie.
Zapraszamy wszystkich chętnych na nasze spotkania
Track222 - 2021-12-21, 17:24
| gryz3k napisał/a: | | Dawniej człowiek nie musiał unikać wielu innych ludzi. To było zanim politykom udało się zdobyć wyznawców a nie popierających za konkretne działania. I teraz trzeba ostrożnie sprawdzać kto na zlot jedzie... |
Jak masz takie podejście do spotkań karawaningowych, ze musisz unikać wielu ludzi. To może prościej nie uczestniczyć w takich spotkaniach i po problemie.
BiG Team - 2021-12-21, 23:06
dziwne to wszystko, dawne zloty...to se ne wrati
gryz3k - 2021-12-22, 10:13
| Track222 napisał/a: | | To może prościej nie uczestniczyć w takich spotkaniach i po problemie. |
Ależ ja nie mam takiego problemu. To nie ja pytam kto będzie. A na zlot Krzysztofa zawsze chętnie pojadę.
kimtop - 2021-12-22, 10:47
Ale na CT posługujemy się nic'kami a tych chyba RODO nie obejmuje
krzysieks - 2021-12-22, 18:49
| kimtop napisał/a: | | Ale na CT posługujemy się nic'kami a tych chyba RODO nie obejmuje |
Marku ktoś musi wziąć odpowiedzialność za uczestnikow zlotu. Jak jest dobrze to jest dobrze...jak się coś dzieje to problemy ma organizator.
Ostatnie zloty nauczyły mnie jako organizatora , że nie można mieć miękkiego serca i przymykać oczy na wybryki osób które nie potrafią się zachować w odpowiedni sposób.
Dlatego powstał regulamin imprez CT Świętokrzyskie. W formularzu rejestracji nie ma nicka a jest nazwisko i imię adres etc.
To nie moje widzi mi się. Robię to dla dobra i bezpieczeństwa większości kulturalnie zachowujących się zlotowiczów.
Mam nadzieję , że większość z Was rozumie o czym piszę i zaakceptuje nowe zasady zapisywania się na zloty.
gryz3k - 2021-12-22, 18:55
Proponuję by Ci, których intersuje towarzystwo założyli wàtek typu Kto się wybiera na zlot.
krzysieks - 2021-12-29, 23:00
Spieszę donieść ,że na Zimowy Zlot Camperteam Świętokrzyskie który odbędzie się w JuraPark Bałtów w terminie 14-16 stycznia zostało 10 wolnych miejsc. Szykuje się kameralny zlocik w którym wezmie udział 30 załóg. W programie nocna jazda na nartach i łyżwach , wspólne ognisko z poczęstunkiem , konkurs karaoke i wiele innych atrakcji.
Identyfikator zlotowy upoważnia do 20% zniżki na karnety narciarskie , lodowisko oraz 10% w szkółce narciarskiej. Każda załoga otrzyma bezpłatne podłączenie do prądu , możliwość korzystania z sanitariatów , pakiet powitalny....
ZAPRASZAMY
relabi - 2021-12-31, 20:03
Samo zobaczenie jak kolega Mazurek jedzie z zawiązanymi
oczami to jest atrakcja(na stoku bez śniegu) i reklama tego zlotu proszę o potwierdzenie czy ten AS narciarstwa to wykona czy tylko jest to auto reklama przyciągająca jego zwolenników.
krzysieks - 2022-01-01, 19:00
| relabi napisał/a: | Samo zobaczenie jak kolega Mazurek jedzie z zawiązanymi
oczami to jest atrakcja(na stoku bez śniegu) i reklama tego zlotu proszę o potwierdzenie czy ten AS narciarstwa to wykona czy tylko jest to auto reklama przyciągająca jego zwolenników. |
Hmmm...powiem tak - śnieg na stoku jest , nawet dzisiaj czyli 1 stycznia ludzie jezdzili na nartach. .
Co do kolegi Mazurka , to chyba wystraszył się jazdy na nartach z zawiązanymi oczami i nie wpisał się na listę zlotową .
Na dzień dzisiejszy zostało 9 wolnych miejsc .
Zapraszam
MAZUREK - 2022-01-02, 16:28
krzysieks , nie jestem taki strachliwy, ale jazda w deszczu mało mnie pociąga . Poza tym w dalej proponujesz nam "randkę w ciemno". A przecież pomysł Marka Kimtopa z samymi nick'ami sprawę by załatwił, bardzo sformalizowałeś "procedurę" zapisów na zlot. A kiedyś było tak fajnie...
krzysieks - 2022-01-02, 17:58
| MAZUREK napisał/a: | krzysieks , nie jestem taki strachliwy, ale jazda w deszczu mało mnie pociąga . Poza tym w dalej proponujesz nam "randkę w ciemno". A przecież pomysł Marka Kimtopa z samymi nick'ami sprawę by załatwił, bardzo sformalizowałeś "procedurę" zapisów na zlot. A kiedyś było tak fajnie... |
Niestety Leszku takie nastały czasy. Ktoś musi odpowiadać za zlot.
Skończyły się czasy anonimowosci ( przynajmniej dla organizatora)...nastał nowy ład
Mam nadzieję , że zlot odbędzie się w zimowej aurze.
Miejsce dla Ciebie i Grażynki zawsze się znajdzie.
Zapraszam
yamah - 2022-01-02, 20:38
| krzysieks napisał/a: |
Mam nadzieję , że zlot odbędzie się w zimowej aurze.
Miejsce dla Ciebie i Grażynki zawsze się znajdzie.
Zapraszam
|
Byliśmy tam dzisiaj z wnusiami na karmieniu zwierząt ale potwierdzam śnieg na stoku jest i..zimno jak to w górach Świętokrzyskich
Zapraszamy
krzysieks - 2022-01-18, 14:21
Dziękuję wszystkim którzy wzięli udział w I edycji Zimowego Zlotu CT Swiętokrzyskie. Bawiliśmy się fantastycznie .
A jak było można zobaczyć dzisiaj o 18:00 i 22:00 w relacji TVN Turbo .
Serdecznie zapraszamy na II edycję naszej imprezy ktora odbędzie się 18-20 lutego w Camperpark Juraparku Bałtów
Banan - 2022-01-18, 19:00
Oglądałem nasze gwiazdeczki na TVN Turbo
krzysieks - 2022-01-29, 13:50
Gdyby ktoś miał chęć na narty, łyżwy i dobrą zabawę , to serdecznie zapraszam 18-20 lutego do Szwajcarii Bałtowskiej na II Zimowy Zlot Camperteam Świętokrzyskie. Cena zlotu 230 zł - załoga 2 osobowa + 30 zł kolejna osoba
krzysieks - 2022-01-29, 13:59
Gdyby ktoś miał chęć na narty, łyżwy i dobrą zabawę , to serdecznie zapraszam 18-20 lutego do Szwajcarii Bałtowskiej na II Zimowy Zlot Camperteam Świętokrzyskie. Cena zlotu 230 zł - załoga 2 osobowa + 30 zł kolejna osoba
Marcin.1267 - 2022-01-30, 16:03
Witam zostało jeszcze dużo wolnych miejsc
krzysieks - 2022-01-30, 21:53
| Marcin.1267 napisał/a: | | Witam zostało jeszcze dużo wolnych miejsc |
Jest jeszcze 10 wolnych miejsc
Slavo - 2022-01-31, 06:47
Witam wszystkich,jeśli są jeszcze wolne miejsca to to dojadę.
Przelew poszedł.
Pozdrawiam.
krzysieks - 2022-01-31, 21:01
| Slavo napisał/a: | Witam wszystkich,jeśli są jeszcze wolne miejsca to to dojadę.
Przelew poszedł.
Pozdrawiam. |
Super !!!
Zapraszam 18 lutego do JuraPark Bałtów na Zimowy Zlot CT Świętokrzyskie
krzysieks - 2022-02-01, 11:02
Zostało 10 wolnych miejsc.
Zapraszamy
https://www.facebook.com/...60401/?sfnsn=mo
K125 - 2022-02-03, 18:47
Jeśli przy garniecie do tak zacnej kompanij to chętnie się ruszę .
To grzane wino w zacnym towarzystwie - kuszące .
Pozdr
krzysieks - 2022-02-03, 22:26
| K125 napisał/a: | Jeśli przy garniecie do tak zacnej kompanij to chętnie się ruszę .
To grzane wino w zacnym towarzystwie - kuszące .
Pozdr |
Zapraszam serdecznie. Link do zapisów na facebookowej stronie wydarzenia Zimowy Zlot Camperteam Świętokrzyskie
|
|