Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

CT- Świętokrzyskie - ZIMOWY ZLOT CAMPERTEM

krzysieks - 2021-12-07, 12:30
Temat postu: ZIMOWY ZLOT CAMPERTEM
W imieniu CT Świętokrzyskie zapraszamy wszystkich entuzjastów zimowego caravaningu na dwa niezapomniane zloty:
- 14-16 stycznia 2022r.
-18-20 lutego 2022r.
Imprezy nasze odbywać się będą na gościnnych terenach Bałtowskiego Kompleksu Turystycznego w bliskości stoków narciarskich ,sztucznego lodowiska, punktów gastronomicznych Bałtowskiego Przystocza.
Każda z załóg w ramach opłaty zlotowej otrzyma przyłącze prądowe , możliwość opróżnienia kasety wc.chem i szarej wody. Na podstawie identyfikatora zlotowego , każdy z uczestników zlotu otrzyma 20% zniżkę na karnety narciarskie i bilety na sztuczne lodowisko.
W trakcie naszej imprezy zarówno na stoku jak i lodowisku przewidziana jest jazda nocna z muzyką i wieloma atrakcjami. W sobotę wieczorem organizatorzy zapraszają na ognisko z muzyką , bigosem i grzanym winem.
W każdym z zlotów może wziąć udział max 30 załóg !!!
Warunkiem udziału w imprezie jest wypełnienie formularza rejestracyjnego , akceptacja regulaminu imprezy , wpłata na konto Organizatora wpisowego w kwocie-230 zł ( załoga 2 osobowa). Każda kolejna osoba +30zł (dzieci do lat 3 bezpłatnie.)
LINKI DO ZAPISÓW:
14-16 stycznia 2022r. https://forms.gle/7o2XmwAtECSb7gpi6
18-20 lutego 2022r.
https://forms.gle/fBLPknQJ7roe5Fzj6
REGULAMIN ZLOTU :
https://www.camperteam.pl...pic.php?t=38062
OPŁATA WPISOWEGO :
ING Bank Śląski S.A.
46 1050 1461 1000 0092 3594 7703
w tytule wpłaty : nazwisko i imię , I bądz II zlot zimowy

JanusS - 2021-12-14, 20:40

Jak daleko od parkingu zlotowego będzie do stoku narciarskiego bo 500m w butach i z nartami to tak średnio! Regulamin piękny ale gdzie znajdę program?
Track222 - 2021-12-14, 21:22

Do kiedy trzeba uiścić opłatę i kiedy będzie lista uczestników?
krzysieks - 2021-12-14, 22:19

Zlot odbywał się będzie 100m od wyciągów narciarskich , 50m od lodowiska , węzła sanitarnego. Program Zlotu będzie opublikowany jutro , po uzgodnieniu ostatnich szczegółów.
Po wypełnieniu formularza zgłoszeniowego , akceptacji regulaminu i wpłacie wpisowego każdy uczestnik sms badz email otrzyma potwierdzenie uczestnictwa w Zlocie.
Przepraszam za zmiany , regulaminy etc. ale zachowanie niektórych osób doprowadziły do takich a nie innych decyzji. :spoko :spoko :spoko

Track222 - 2021-12-14, 22:28

Krzysiek przelew poszedł.
krzysieks - 2021-12-14, 22:31

Track222 napisał/a:

Cieszę się na spotkanie z Wami :lol: :lol: :spoko :spoko

Track222 - 2021-12-14, 22:32

krzysieks napisał/a:
Track222 napisał/a:

Cieszę się na spotkanie z Wami :lol: :lol: :spoko :spoko

My tez bo dawno nie widzieliśmy się!!!

krzysieks - 2021-12-16, 10:03

PROGRAM ZIMOWEGO ZLOTU
CT ŚWIĘTOKRZYSKIE
14-16 STYCZNIA 2022
14.01 Przyjazd załóg , odbiór pakietów zlotowych, ustawienie camperów , przyczep wg. zaleceń organizatora. Wieczorna jazda na nartach , łyżwach ⛷🏂🎿🛷⛸ ( możliwość zakupu karnetów, skorzystania z wypożyczalni z 20% zniżką ). Wspólne ognisko.
15.01 Ciąg dalszy zabawy na stoku i lodowisku.Możliwość zwiedzania wioski Św Mikołaja🎅🤶🧑‍🎄 Wspólne ognisko z bigosem i winem grzanym , konkurs karaoke 🥳🥳🥳.
Nocna jazda na nartach i łyżwach przy muzyce DJ.💃🕺💃👯‍♂️.
16.01 Jazda na nartach , łyżwach, wręczenie nagród uczestnikom konkursu karaoke🏆🏅🎖 ok 15:00 zakończenie imprezy.
Zlot odbywał się będzie na terenie CamperPark Bałtow w odległości 100m od wyciągów narciarskich , lodowiska , punktow gastronomicznych , węzła sanitarnego.
Każda z załóg będzie posiadała dostęp do prądu , możliwość opróżnienia kasety wc chem i spuszczenia szarej wody.W razie pytań proszę o kontakt email k-sidowski@o2.pl bądz telefoniczny 691220027.
ZOSTAŁO JESZCZE 15 WOLNYCH MIEJSC !!!

MAZUREK - 2021-12-16, 13:07

A ja chciałbym poznać listę uczestników...
Track222 - 2021-12-16, 15:07

MAZUREK napisał/a:

W terminie 18-20 lutego 2022r. my jesteśmy.

krzysieks - 2021-12-17, 09:01

MAZUREK napisał/a:

A ja chcialbym sprawdzić Twoje umiejętności jazdy na nartach :haha:
Listy nie mogę opublikować bo nie mam zgody osób zapisanych na ich publikacje.
Pozdrawiam Grażynkę i Ciebie :spoko :spoko

MAZUREK - 2021-12-20, 13:21

Przeklęte RODO!. Dawniej człowiek wiedział z kim się będzie bawił, a teraz : "niespodzianka". A swoją drogą to jaki problem się zapytać uczestników?
:spoko
P.S. w Bałtowie mogę zjechać tyłem z zawiązanymi oczami :gitarra: :ski: (ewentualnie na plecach)

krzysieks - 2021-12-20, 17:38

MAZUREK napisał/a:
Przeklęte RODO!. Dawniej człowiek wiedział z kim się będzie bawił, a teraz : "niespodzianka". A swoją drogą to jaki problem się zapytać uczestników?
P.S. w Bałtowie mogę zjechać tyłem z zawiązanymi oczami :gitarra: :ski: (ewentualnie na plecach)

Trzymam Cię Leszek za słowo. Sam będę wiązał Ci oczy !!! :spoko :spoko

gryz3k - 2021-12-21, 09:02

MAZUREK napisał/a:
Dawniej człowiek wiedział z kim się będzie bawił,

Dawniej człowiek nie musiał unikać wielu innych ludzi. To było zanim politykom udało się zdobyć wyznawców a nie popierających za konkretne działania. I teraz trzeba ostrożnie sprawdzać kto na zlot jedzie...

Socale - 2021-12-21, 09:50

Strach Cię obleciał jakiś czy jak???
Mi za daleko, ale Ty swoim wpisem nikomu chętnemu nie sprzyjasz, zniechęcasz. Wręcz sam dzielisz!
Po co psujesz ludziom inicjatywę?
Skasuj/edytuj swój post a ja obiecuję to samo.

krzysieks - 2021-12-21, 14:49

Caravaning ma łączyć a nie dzielić. Taki jest cel zlotów CT Świętokrzyskie.
Zapraszamy wszystkich chętnych na nasze spotkania :spoko :spoko :spoko

Track222 - 2021-12-21, 17:24

gryz3k napisał/a:
Dawniej człowiek nie musiał unikać wielu innych ludzi. To było zanim politykom udało się zdobyć wyznawców a nie popierających za konkretne działania. I teraz trzeba ostrożnie sprawdzać kto na zlot jedzie...

Jak masz takie podejście do spotkań karawaningowych, ze musisz unikać wielu ludzi. To może prościej nie uczestniczyć w takich spotkaniach i po problemie.

BiG Team - 2021-12-21, 23:06

dziwne to wszystko, dawne zloty...to se ne wrati :gwm :gwm :gwm
gryz3k - 2021-12-22, 10:13

Track222 napisał/a:
To może prościej nie uczestniczyć w takich spotkaniach i po problemie.

Ależ ja nie mam takiego problemu. To nie ja pytam kto będzie. A na zlot Krzysztofa zawsze chętnie pojadę. :lol:

kimtop - 2021-12-22, 10:47

Ale na CT posługujemy się nic'kami a tych chyba RODO nie obejmuje
krzysieks - 2021-12-22, 18:49

kimtop napisał/a:
Ale na CT posługujemy się nic'kami a tych chyba RODO nie obejmuje

Marku ktoś musi wziąć odpowiedzialność za uczestnikow zlotu. Jak jest dobrze to jest dobrze...jak się coś dzieje to problemy ma organizator.
Ostatnie zloty nauczyły mnie jako organizatora , że nie można mieć miękkiego serca i przymykać oczy na wybryki osób które nie potrafią się zachować w odpowiedni sposób.
Dlatego powstał regulamin imprez CT Świętokrzyskie. W formularzu rejestracji nie ma nicka a jest nazwisko i imię adres etc.
To nie moje widzi mi się. Robię to dla dobra i bezpieczeństwa większości kulturalnie zachowujących się zlotowiczów.
Mam nadzieję , że większość z Was rozumie o czym piszę i zaakceptuje nowe zasady zapisywania się na zloty. :spoko :spoko

gryz3k - 2021-12-22, 18:55

Proponuję by Ci, których intersuje towarzystwo założyli wàtek typu Kto się wybiera na zlot.
krzysieks - 2021-12-29, 23:00

Spieszę donieść ,że na Zimowy Zlot Camperteam Świętokrzyskie który odbędzie się w JuraPark Bałtów w terminie 14-16 stycznia zostało 10 wolnych miejsc. Szykuje się kameralny zlocik w którym wezmie udział 30 załóg. W programie nocna jazda na nartach i łyżwach , wspólne ognisko z poczęstunkiem , konkurs karaoke i wiele innych atrakcji.
Identyfikator zlotowy upoważnia do 20% zniżki na karnety narciarskie , lodowisko oraz 10% w szkółce narciarskiej. Każda załoga otrzyma bezpłatne podłączenie do prądu , możliwość korzystania z sanitariatów , pakiet powitalny....

ZAPRASZAMY
:ski: :ski:

relabi - 2021-12-31, 20:03

Samo zobaczenie jak kolega Mazurek jedzie z zawiązanymi
oczami to jest atrakcja(na stoku bez śniegu) i reklama tego zlotu proszę o potwierdzenie czy ten AS narciarstwa to wykona czy tylko jest to auto reklama przyciągająca jego zwolenników.

krzysieks - 2022-01-01, 19:00

relabi napisał/a:
Samo zobaczenie jak kolega Mazurek jedzie z zawiązanymi
oczami to jest atrakcja(na stoku bez śniegu) i reklama tego zlotu proszę o potwierdzenie czy ten AS narciarstwa to wykona czy tylko jest to auto reklama przyciągająca jego zwolenników.

Hmmm...powiem tak - śnieg na stoku jest , nawet dzisiaj czyli 1 stycznia ludzie jezdzili na nartach. :lol: :lol: .
Co do kolegi Mazurka , to chyba wystraszył się jazdy na nartach z zawiązanymi oczami i nie wpisał się na listę zlotową :mikolaj :mikolaj .
Na dzień dzisiejszy zostało 9 wolnych miejsc :-P :-P .
Zapraszam :spoko :spoko

MAZUREK - 2022-01-02, 16:28

krzysieks , nie jestem taki strachliwy, ale jazda w deszczu mało mnie pociąga ;) . Poza tym w dalej proponujesz nam "randkę w ciemno". A przecież pomysł Marka Kimtopa z samymi nick'ami sprawę by załatwił, bardzo sformalizowałeś "procedurę" zapisów na zlot. A kiedyś było tak fajnie... :)
krzysieks - 2022-01-02, 17:58

MAZUREK napisał/a:
krzysieks , nie jestem taki strachliwy, ale jazda w deszczu mało mnie pociąga ;) . Poza tym w dalej proponujesz nam "randkę w ciemno". A przecież pomysł Marka Kimtopa z samymi nick'ami sprawę by załatwił, bardzo sformalizowałeś "procedurę" zapisów na zlot. A kiedyś było tak fajnie... :)

Niestety Leszku takie nastały czasy. Ktoś musi odpowiadać za zlot.
Skończyły się czasy anonimowosci ( przynajmniej dla organizatora)...nastał nowy ład :-P
Mam nadzieję , że zlot odbędzie się w zimowej aurze.
Miejsce dla Ciebie i Grażynki zawsze się znajdzie.
Zapraszam :spoko

yamah - 2022-01-02, 20:38

krzysieks napisał/a:

Mam nadzieję , że zlot odbędzie się w zimowej aurze.
Miejsce dla Ciebie i Grażynki zawsze się znajdzie.
Zapraszam :spoko

Byliśmy tam dzisiaj z wnusiami na karmieniu zwierząt :wyszczerzony: ale potwierdzam :ok śnieg na stoku jest i..zimno :mikolaj jak to w górach Świętokrzyskich :wyszczerzony:
Zapraszamy :spoko

krzysieks - 2022-01-18, 14:21

Dziękuję wszystkim którzy wzięli udział w I edycji Zimowego Zlotu CT Swiętokrzyskie. Bawiliśmy się fantastycznie :lol: :lol: .
A jak było można zobaczyć dzisiaj o 18:00 i 22:00 w relacji TVN Turbo :) :) .

Serdecznie zapraszamy na II edycję naszej imprezy ktora odbędzie się 18-20 lutego w Camperpark Juraparku Bałtów :spoko :spoko

Banan - 2022-01-18, 19:00

Oglądałem nasze gwiazdeczki na TVN Turbo :bigok
krzysieks - 2022-01-29, 13:50

Gdyby ktoś miał chęć na narty, łyżwy i dobrą zabawę , to serdecznie zapraszam 18-20 lutego do Szwajcarii Bałtowskiej na II Zimowy Zlot Camperteam Świętokrzyskie. Cena zlotu 230 zł - załoga 2 osobowa + 30 zł kolejna osoba :spoko :spoko :spoko
krzysieks - 2022-01-29, 13:59

Gdyby ktoś miał chęć na narty, łyżwy i dobrą zabawę , to serdecznie zapraszam 18-20 lutego do Szwajcarii Bałtowskiej na II Zimowy Zlot Camperteam Świętokrzyskie. Cena zlotu 230 zł - załoga 2 osobowa + 30 zł kolejna osoba :spoko :spoko :spoko
Marcin.1267 - 2022-01-30, 16:03

Witam zostało jeszcze dużo wolnych miejsc
krzysieks - 2022-01-30, 21:53

Marcin.1267 napisał/a:
Witam zostało jeszcze dużo wolnych miejsc

Jest jeszcze 10 wolnych miejsc :spoko :spoko

Slavo - 2022-01-31, 06:47

Witam wszystkich,jeśli są jeszcze wolne miejsca to to dojadę.
Przelew poszedł.
Pozdrawiam.

krzysieks - 2022-01-31, 21:01

Slavo napisał/a:
Witam wszystkich,jeśli są jeszcze wolne miejsca to to dojadę.
Przelew poszedł.
Pozdrawiam.

Super !!!
Zapraszam 18 lutego do JuraPark Bałtów na Zimowy Zlot CT Świętokrzyskie :spoko :spoko

krzysieks - 2022-02-01, 11:02

Zostało 10 wolnych miejsc.
Zapraszamy :spoko :spoko :spoko
https://www.facebook.com/...60401/?sfnsn=mo

K125 - 2022-02-03, 18:47

Jeśli przy garniecie do tak zacnej kompanij to chętnie się ruszę .
To grzane wino w zacnym towarzystwie - kuszące .

Pozdr

krzysieks - 2022-02-03, 22:26

K125 napisał/a:
Jeśli przy garniecie do tak zacnej kompanij to chętnie się ruszę .
To grzane wino w zacnym towarzystwie - kuszące .

Pozdr

Zapraszam serdecznie. Link do zapisów na facebookowej stronie wydarzenia Zimowy Zlot Camperteam Świętokrzyskie
:spoko :spoko :spoko