Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Inne imprezy - już za nami - Międzynarodowy kampus artystyczny FAMA - Świnoujście

KOCZOR - 2009-01-29, 22:58
Temat postu: Międzynarodowy kampus artystyczny FAMA - Świnoujście
Ten post jest bez sensu, jeśli najpierw nie byłeś TU na harmonogramie

FAMA to prezentacja młodych artystów, realizacja projektów premierowych, cykl warsztatów artystycznych, prezentacje gwiazd, nagrody dla najlepszych uczestników festiwalu.
FAMA to dwa wakacyjne tygodnie, morze, plaża, codzienne próby i ponad 100 artystycznych prezentacji. FAMA to studencki underground, który przejmuje władzę nad Świnoujściem.

Międzynarodowy kampus artystyczny FAMA - Świnoujście

Muszla koncertowa w Świnoujściu na mapy.google.pl

wbobowski - 2009-01-29, 23:00

Rafałku wykonujesz straszną pracę, ale mam jeszcze dodotkową prośbę: jak mógłbyś przy tematach imprez wpisywać datę imprezy to łatwiej byłoby śledzić to, co może nas zainteresować
KOCZOR - 2009-01-29, 23:31

wbobowski napisał/a:
Rafałku wykonujesz straszną pracę, ale mam jeszcze dodotkową prośbę: jak mógłbyś przy tematach imprez wpisywać datę imprezy to łatwiej byłoby śledzić to, co może nas zainteresować

Włodku,
to nie tak, najpierw zaczynamy w HARMONOGRAMIE od interesującej Cię daty
i kiedy klikniesz tytuł imprezy - dotrzesz dopiero do tematu opisującego i (mam nadzieję) postów komentujących....
Jeszcze chwilę, a poprawię odnośniki w harmonogramie... :szeroki_usmiech muszę mieć trochę czasu na to...

wbobowski - 2009-01-29, 23:56

OK Rafałku. Jak wszedłem w HARMONOGRAM IMPREZ to widziałem wszystkie imprezy a nie zajrzałem do Twego 1.go ważnego tematu... teraz dopiero jestem oświecony :haha: :haha: :haha: