Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Francja - Wogezy i Alzacki Szlak Winny

jb - 2022-01-28, 20:25
Temat postu: Wogezy i Alzacki Szlak Winny
Wrzesień jest dobrą porą na takie zwiedzanie:
https://www.znamiotemikam...ki-szlak-winny/

jb - 2022-01-28, 20:45

Znowu to samo - jeżeli się "wykrzacza" to trzeba albo odświeżyć albo wejść jeszcze raz. Zmieniłem serwer i nie wszystko jest jeszcze w porządku. Usterka zgłoszona ale ile to jeszcze potrwa nie wiadomo.
ZbigStan - 2022-02-01, 19:12

jb, Inne spojrzenie na naszą ulubioną Alzacje. :pifko . Pozdrawiam.
jb - 2022-02-01, 19:44

Dziękuję za piwo.
Dlaczego inne spojrzenie? Z góry?

jb - 2022-02-01, 19:48

Majek, dziękuję.
Gośka - 2022-11-26, 19:52

Dziękuję za tak piękną relacje. Mam już opracowaną trasę do Alzacji na następny rok. Dzięki Tobie uzupełnię ją trochę. Miałam właśnie szukać informacji o Wogezach, a ty podałeś mi wszystko jak na tacy. Dziękuję i pozdrawiam.
Sławcio - 2022-11-26, 23:42

Piękne zdjęcia. Dziękuję za relację :ok
jb - 2022-11-27, 19:36

Wracacie mi trochę wiary w to co robię - a może robiłem ? Czy te moje relacje w dobie zalewu informacji zawodowych globtroterów ktokolwiek czyta? Czy to komuś potrzebne? Opadły mnie wątpliwości, stąd braki bieżących relacji na stronie. A i te, które były pisane ostatnio powstawały z opóźnieniem a więc niestety pozbawione emocji, które towarzyszą każdemu wyjazdowi. Ot, suche relacje.
Przychodzi z końcem roku pora opłat za serwer i za domenę. Nie wiem co zrobię.

Spax - 2022-11-27, 22:29

jb napisał/a:
Czy te moje relacje w dobie zalewu informacji zawodowych globtroterów ktokolwiek czyta?

Czyta, czyta! Może my camperteamowcy jesteśmy przyzwyczajeni bardziej do relacji bezpośrednio na forum.
:kwiatki: za całokształt.

gryz3k - 2022-11-28, 10:42

Opisywałem w Water Camperteam naszą wodną przeprawę przez Wogezy, którą zrobiliśmy latem kanałem Ren Rodan. Ten rejon ma różne oblicza. Zadziwiająco często szkali wodne przecinają się z kamperowymi. :spoko
LukF - 2022-11-28, 22:22

jb,

Wspaniała relacja z Alzacji. Stawiam zasłużone :pifko

Rozumiem, że macie i promujecie swój blog. Jednak wolałbym Wasze relacje czytać i komentować tutaj na CT . Myślę, że więcej ludzi wiedziałoby o Waszych podróżach a to motywowało Was do pisania. Na blogu niestety komentarzy brak. Pozdrawiam :spoko