| 

| 

|  | Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam 
 |  |  Francja - Wogezy i Alzacki Szlak Winny

jb - 2022-01-28, 20:25
 Temat postu: Wogezy i Alzacki Szlak Winny
 Wrzesień jest dobrą porą na takie zwiedzanie:
 https://www.znamiotemikam...ki-szlak-winny/
 jb - 2022-01-28, 20:45

Znowu to samo - jeżeli się "wykrzacza" to trzeba albo odświeżyć albo wejść jeszcze raz. Zmieniłem serwer i nie wszystko jest jeszcze w porządku. Usterka zgłoszona ale ile to jeszcze potrwa nie wiadomo.
 ZbigStan - 2022-02-01, 19:12

jb, Inne spojrzenie na naszą ulubioną Alzacje.
  . Pozdrawiam. jb - 2022-02-01, 19:44

Dziękuję za piwo.
 Dlaczego inne spojrzenie? Z góry?
 jb - 2022-02-01, 19:48

Majek, dziękuję.
 Gośka - 2022-11-26, 19:52

Dziękuję za tak piękną relacje. Mam już opracowaną trasę do Alzacji na następny rok. Dzięki Tobie uzupełnię ją trochę. Miałam właśnie szukać informacji o Wogezach, a ty podałeś mi wszystko jak na tacy. Dziękuję i pozdrawiam.
 Sławcio - 2022-11-26, 23:42

Piękne zdjęcia. Dziękuję za relację
   jb - 2022-11-27, 19:36

Wracacie mi trochę wiary w to co robię - a może robiłem ? Czy te moje relacje w dobie zalewu informacji zawodowych globtroterów ktokolwiek czyta? Czy to komuś potrzebne? Opadły mnie wątpliwości, stąd braki bieżących relacji na stronie.  A i te, które były pisane ostatnio powstawały z opóźnieniem a więc niestety pozbawione emocji, które towarzyszą każdemu wyjazdowi. Ot, suche relacje.
 Przychodzi z końcem roku pora opłat za serwer i za domenę. Nie wiem co zrobię.
 Spax - 2022-11-27, 22:29

| jb napisał/a: |  	  | Czy te moje relacje w dobie zalewu informacji zawodowych globtroterów ktokolwiek czyta? | 
 Czyta, czyta! Może my camperteamowcy jesteśmy przyzwyczajeni bardziej do relacji bezpośrednio na forum.

za całokształt. gryz3k - 2022-11-28, 10:42

Opisywałem w Water Camperteam naszą wodną przeprawę przez Wogezy, którą zrobiliśmy latem kanałem Ren Rodan. Ten rejon ma różne oblicza. Zadziwiająco często szkali wodne przecinają się z kamperowymi.
   LukF - 2022-11-28, 22:22

jb,

Wspaniała relacja z Alzacji. Stawiam zasłużone

Rozumiem, że macie i promujecie swój blog. Jednak wolałbym Wasze relacje czytać i komentować tutaj na CT . Myślę, że więcej ludzi wiedziałoby o Waszych podróżach a to motywowało Was do pisania. Na blogu niestety komentarzy brak. Pozdrawiam

|  |