Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Inne imprezy - już za nami - Chyba trochę tego za dużo

Bartek-Ayer - 2009-01-30, 08:40
Temat postu: Chyba trochę tego za dużo
Witam

Chętnie popieram wiele inicjatyw, które odbywają się na tym forum, ale czy ta z harmonogramem wszystkich imprez organizowanych w Polsce ma sens?

Codziennie wchodzę i czytam nowe posty i zastanawiam się kiedy to się skończy. Czy nie łatwiej było to zrobić w formie jakiegoś kalendarza, a nie tworzenie na siłę wielu wątków o każdej imprezie jaka w ciągu najbliższego roku odbędzie się w Polsce?

Tym bardziej, że informacje podane w taki sposób są kompletnie nieczytelne, bo powinny być poukładane albo chronologicznie i wtedy można ewentualnie coś zaplanować, albo może pod kątem położenia w Polsce.

Pozdrawiam

Bartek

StasioiJola - 2009-01-30, 08:51

Barku - spójrz sobie na HARMONOGRAM IMPREZ- tam masz wszystko poukładane chronologicznie!!!!!! :spoko
Bartek-Ayer - 2009-01-30, 08:58

StasioiJola napisał/a:
Barku - spójrz sobie na HARMONOGRAM IMPREZ- tam masz wszystko poukładane chronologicznie!!!!!! :spoko

Zwracam honor, ale powoli zaczynałem się w tym gubić.

Pozdrawiam

Bartek

Tolo-Digli - 2009-01-30, 09:01

a jeśli masz na to nerwa poprostu nieczytaj i kasuj tak ja to robię musimy liczyć się z tym że być może są nasze koleżanki i koledzy ,którzy być może się tym interesują :wyszczerzony:
Bartek-Ayer - 2009-01-30, 09:18

Nie mam nerwa, popieram takie inicjatywy, które przydają się innym, ale czasami warto się zastanowić czy taka forma jest czytelna i przydatna.

Pozdrawiam

Bartek

Tadeusz - 2009-01-30, 09:28

Bartek-Ayer napisał/a:
Nie mam nerwa, popieram takie inicjatywy, które przydają się innym, ale czasami warto się zastanowić czy taka forma jest czytelna i przydatna.

Spójrz, Bartku, na tę stronę: http://www.camperteam.pl/...opic.php?t=3717

Imprezy są wymienione chronologicznie, pięknie uporządkowane, a co najważniejsze dla ludzi szukających kontaktu z kulturą - bezcenne.
Warto docenić wspaniałą pracę kolegi.
Malkontenci krócej żyją, Bartku. I mniej ciekawie.

W tym miejscu jeszcze raz wyrażam uznanie i szacunek dla Rafała - KOCZORA. :roza:

Tolo-Digli - 2009-01-30, 09:34

Tadeusz napisał/a:
W tym miejscu jeszcze raz wyrażam uznanie i szacunek dla Rafała - KOCZORA.
a to KOCZOREK nad tym pracuje a to sie nie ma co przejmować bo on też się nieprzejmuje :haha: :haha: tak wiem KOCZORKU wiem co mnie czeka :zastrzelic
KOCZOR - 2009-01-30, 20:12

Tolo-Digli napisał/a:
tak wiem KOCZORKU wiem co mnie czeka :zastrzelic

Tolo
wystarczy flaszeczka (albo dwie) :pifko2 a jak nie.... :terefere:

rafalcho - 2009-02-12, 10:39

KOCZOR,

Masz ode mnie wirtualne piwko za tą pracę przy HARMONOGRAMIE

:ok

StasioiJola - 2009-02-12, 13:02

Tak, tak Rafał zrobił kawał dobrej roboty, ja tez stawiam piwko, a w Koszelówce cosik wiecej!!!! :haha: :spoko