| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Inne imprezy - już za nami - Chyba trochę tego za dużo
Bartek-Ayer - 2009-01-30, 08:40 Temat postu: Chyba trochę tego za dużo Witam
Chętnie popieram wiele inicjatyw, które odbywają się na tym forum, ale czy ta z harmonogramem wszystkich imprez organizowanych w Polsce ma sens?
Codziennie wchodzę i czytam nowe posty i zastanawiam się kiedy to się skończy. Czy nie łatwiej było to zrobić w formie jakiegoś kalendarza, a nie tworzenie na siłę wielu wątków o każdej imprezie jaka w ciągu najbliższego roku odbędzie się w Polsce?
Tym bardziej, że informacje podane w taki sposób są kompletnie nieczytelne, bo powinny być poukładane albo chronologicznie i wtedy można ewentualnie coś zaplanować, albo może pod kątem położenia w Polsce.
Pozdrawiam
Bartek
StasioiJola - 2009-01-30, 08:51
Barku - spójrz sobie na HARMONOGRAM IMPREZ- tam masz wszystko poukładane chronologicznie!!!!!!
Bartek-Ayer - 2009-01-30, 08:58
| StasioiJola napisał/a: | Barku - spójrz sobie na HARMONOGRAM IMPREZ- tam masz wszystko poukładane chronologicznie!!!!!! |
Zwracam honor, ale powoli zaczynałem się w tym gubić.
Pozdrawiam
Bartek
Tolo-Digli - 2009-01-30, 09:01
a jeśli masz na to nerwa poprostu nieczytaj i kasuj tak ja to robię musimy liczyć się z tym że być może są nasze koleżanki i koledzy ,którzy być może się tym interesują
Bartek-Ayer - 2009-01-30, 09:18
Nie mam nerwa, popieram takie inicjatywy, które przydają się innym, ale czasami warto się zastanowić czy taka forma jest czytelna i przydatna.
Pozdrawiam
Bartek
Tadeusz - 2009-01-30, 09:28
| Bartek-Ayer napisał/a: | | Nie mam nerwa, popieram takie inicjatywy, które przydają się innym, ale czasami warto się zastanowić czy taka forma jest czytelna i przydatna. |
Spójrz, Bartku, na tę stronę: http://www.camperteam.pl/...opic.php?t=3717
Imprezy są wymienione chronologicznie, pięknie uporządkowane, a co najważniejsze dla ludzi szukających kontaktu z kulturą - bezcenne.
Warto docenić wspaniałą pracę kolegi.
Malkontenci krócej żyją, Bartku. I mniej ciekawie.
W tym miejscu jeszcze raz wyrażam uznanie i szacunek dla Rafała - KOCZORA.
Tolo-Digli - 2009-01-30, 09:34
| Tadeusz napisał/a: | | W tym miejscu jeszcze raz wyrażam uznanie i szacunek dla Rafała - KOCZORA. | a to KOCZOREK nad tym pracuje a to sie nie ma co przejmować bo on też się nieprzejmuje tak wiem KOCZORKU wiem co mnie czeka
KOCZOR - 2009-01-30, 20:12
| Tolo-Digli napisał/a: | tak wiem KOCZORKU wiem co mnie czeka |
Tolo
wystarczy flaszeczka (albo dwie) a jak nie....
rafalcho - 2009-02-12, 10:39
KOCZOR,
Masz ode mnie wirtualne piwko za tą pracę przy HARMONOGRAMIE
StasioiJola - 2009-02-12, 13:02
Tak, tak Rafał zrobił kawał dobrej roboty, ja tez stawiam piwko, a w Koszelówce cosik wiecej!!!!
|
|