| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Nadwozia kempingowe i zabudowy - Naprawa poszycia alkowy
madmax - 2022-03-09, 12:45 Temat postu: Naprawa poszycia alkowy Wydarzyła mi się przykra historia, której nie będę opisywał.
Potrzebuję rekomendacji co do warsztatu naprawiającego poszycia z warszawy i okolic.
Tu konkretnie bok alkowy, o ile to ma jakieś znaczenie.
Będę wdzięczny za każdą pomoc.
Max
Andrzej 73 - 2022-03-09, 12:51
Jak chcesz z Częstochowy to wyśle na PW
madmax - 2022-03-12, 10:46
No nie, jestem jedyny, któremu się coś takiego przytrafiło?
Socale - 2022-03-12, 11:39
| madmax napisał/a: | ...
Tu konkretnie bok alkowy, o ile to ma jakieś znaczenie.
... |
Ma.
| madmax napisał/a: | | No nie, jestem jedyny, któremu się coś takiego przytrafiło? |
No nie, jesteś jedyny który nie zapodaje zdjęć uszkodzeń, jak mamy Ci pomóc?
.
Pstrykaj, zmniejszaj, zapodaj i se podyskutujemy
andi at - 2022-03-12, 12:03
Tak zadaje pytania większość i my mamy wiedzieć co on ma w głowie niestetyyyyy .
zbyszekwoj - 2022-03-12, 13:36
W tej chwili naprawiają alkowę na stelplatzu w Hiszpanii. Za naszej bytnosci przez kilka dni w tym miiejscu już trzeci kamper przywalił w oliwkę. Chociaż to piękna miejscówka nie podajemy lokalizacji bo pechowa .
LukF - 2022-03-12, 14:01
| zbyszekwoj napisał/a: | | Chociaż to piękna miejscówka nie podajemy lokalizacji |
Tak, tak, nie podajemy lokalizacji bo inni nam zajmą i już nie będzie nasza
zbyszekwoj - 2022-03-12, 17:54
| LukF napisał/a: | | zbyszekwoj napisał/a: | | Chociaż to piękna miejscówka nie podajemy lokalizacji |
Tak, tak, nie podajemy lokalizacji bo inni nam zajmą i już nie będzie nasza |
Nie dlatego, miejscówki sa czasami po czasie mało aktualne. Juz kilka razy mnie okrzanili.
Sam tez się wkurzam jak kolega podal kilka dni temu miejscówkę Villa la Jolosa z zakazem wjazdu dla Caravanas i autocarawanas. Nawet inwalidom w Hiszpanii nie wolno wjeżdzac .
Kiedyś śp. Dakota miał zasadę nie podawania namierów i je teraz wiem dlaczego. W dobie smartfonów nawet taki 80 latek jak ja powinien sobie poradzic. Zawsze podaję miejsce gdzie jestem, ostatnio na fb.
|
|