| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Podwozia - technika i eksploatacja - Pęknięta zwrotnica
Antoś - 2022-04-05, 19:21 Temat postu: Pęknięta zwrotnica Witam speców i proszę o podpowiedz , Citroen 2,0 -2019 rok przebieg 19000 tys . Mam pękniętą zwrotnice prawy przód .Wiem że była akcja serwisowa na tą bolączkę ale jak to często bywa zwrotnica pękła a vin nie podlega akcji . Tutaj moje pytanie czy powinienem bać się pęknięcia drugiej zwrotnic ,bo w akcji wymieniali po obu stronach ,a może normalnie dalej jeździć bo pierwsza była przypadkiem. O ile ktoś coś może w sprawie napisać to fajnie poczytać wasze opinie.
Gewehr - 2022-04-05, 21:13
Te pęknięcie, to wina odlewu. Bardzo rzadko się trafia. Zmień pękniętą i amorek. Ja bym nic więcej nie robił.
jacek2214 - 2022-04-05, 21:23
Strach sie bac,ze takie cos wystepuje w samochodach.Ale czym nowsze to chyba gorsze.
Gewehr - 2022-04-05, 21:26
Niestety gównolit powszechnieje. Musimy się do tego przyzwyczaić. Teraz w gumie sam kał, a czuk skreślili księgowi. To samo z żeliwem
Monter - 2022-04-06, 14:02
| Gewehr napisał/a: | | Niestety gównolit powszechnieje. Musimy się do tego przyzwyczaić. Teraz w gumie sam kał, a czuk skreślili księgowi. |
Kauczuk naturalny został zastąpiony syntetycznym. Ponadto zawieruchy wojenne i finansowe spowodowały zawieruchę w źródłach dostaw.
Wiem, co mówię, pracuję w gumie
| Gewehr napisał/a: | To samo z żeliwem |
Hmmm, z ulic zniknęli ci z włosami na żel. Po tym co napisałeś chyba wiem, gdzie teraz trafia ten "kosmetyk"
|
|