| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Niemcy - Schwerin
Romek - 2009-02-02, 20:59 Temat postu: Schwerin
Propozycja wyprawy
nie tylko dla szczeciniaków tutaj
pagas - 2009-02-03, 02:40 Temat postu: kiedy kiedy?
Romek - 2009-02-03, 10:57 Temat postu: Re: kiedy ......... przyjedziesz ?
pagas - 2009-02-04, 00:39 Temat postu: rom Romek
Jade.Przyjade jak Bozia da.
Zart ahahahaha
Dzisiaj mam ze statku zejsc i jak dobrze sie zakrece to w domu bede w czwartek , albo piatek.Mam nadzieje ,z e znjdziesz, albop raczej znajdziecie chwile .Chialbym sie z wami spotka zostac pelnoprawnym czlonkiem Camper-Club.
Troche mo pokrecili plany bo w domku mialem byc tydzin temu ale lepiej puzniop niz wcale.
Na nastepny statek jade we wtorek na trzy tygodnie.
To teraz po wyczerpujacej odpowiedzi na twoje pytanie napisz kiedy ta wycieczka o Landow.
Poza tym nie wiem czy sledzisz prace nad HARMONOGRAMEM imprez ale polecam bo KOCZOR robi super robote , a i ja nieskromnie sie pochwale , ze mam w tym spory udzial.
pagas - 2009-02-11, 08:15 Temat postu: Re: kiedy
| Romek napisał/a: | ......... przyjedziesz ? |
Roman
Przybylem , pobylem i wybylem.
Bylem niestety tylko 5 dni w tym dwa dni na kupno kampierka i rejestracja go .Troszke z rodzinka i oblewanie oczywiscie.
Tak , ze zalujac przepraszam Roman , ze sie nie spotkalismy , a tak chcialem.
Do uslyszenia po moim powrocie za trzy tygodnie.
MirekM - 2009-06-15, 23:02 Temat postu: Długi weekend 11-14.06.2009 w Schwerinie No i, jak przystało na CAMPER-CLUB SZCZECIN, długi weekend został wypełniony niezwykle owocnym we wszelkiego rodzaju przeżycia turystyczno-sportowo-imprezowe wypadem do Schwerina. Zainteresowanych szczegółową relacją odsyłamy na naszą stronę tutaj relacja ze Schwerina . Dodam jedynie, że było jak zwykle u nas. Wdechowo. Razem uczestniczyło 11 kamperów.
MirekM - 2009-06-16, 11:26
Jeszcze parę zdjęć na rozbudzenie ciekawości
Pełna relacja z wypadu
|
|