Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Nadwozia kempingowe i zabudowy - Nietypowe WC

MER-lin - 2022-05-29, 17:28
Temat postu: Nietypowe WC
Możecie mnie oświecić, jak działa taki kibelek. Jest tam jakiś stały zbiornik opróżniany z zewnątrz, czy wyjmuje się cały kibelek razem z zawartością, jak kasetę?
wlodo - 2022-05-29, 18:38

Było już o to pytane niedawno, w kwietniu, tu masz odpowiedź.
https://www.camperteam.pl...ghlight=#899359

MER-lin - 2022-05-29, 20:25

Dziękuję Wlodo. Czytałem wskazany przez Ciebie post, ale nie skojarzyłem, że to ten sam model, o który teraz pytam. Moja ciekawość została zaspokojona, temat do zamknięcia. :spoko
gardamm - 2022-05-30, 09:11

MER-lin napisał/a:
Dziękuję Wlodo. Czytałem wskazany przez Ciebie post, ale nie skojarzyłem, że to ten sam model, o który teraz pytam. Moja ciekawość została zaspokojona, temat do zamknięcia. :spoko

W takich toaletach bardzo ułatwiają życie specjalne worki do toalet , :gwm likwidowane tzn. wyjmowane
(z zawartoscia )

Yans - 2022-05-30, 10:04

gardamm napisał/a:
MER-lin napisał/a:

W takich toaletach bardzo ułatwiają życie specjalne worki do toalet , :gwm likwidowane tzn. wyjmowane
(z zawartoscia )

Taa...Wyjmujesz woreczek i idziesz przez kampera obok pijących kafkę. Potem szukasz miejsca na utylizację. Osobno zawartość ,potem worek .Bo przecież nikt nie uwierzy ,że to worek rozpuszczalny... :brawo:

Janusszr - 2022-05-30, 12:43

Przypomina to katapultę :diabelski_usmiech
gardamm - 2022-05-30, 12:49

Yans napisał/a:
gardamm napisał/a:
MER-lin napisał/a:

(z zawartoscia )

Taa...Wyjmujesz woreczek i idziesz przez kampera obok pijących kafkę. Potem szukasz miejsca na utylizację. Osobno zawartość ,potem worek .Bo przecież nikt nie uwierzy ,że to worek rozpuszczalny... :brawo:

wcześniej zawiązujesz a dalej tak jak piszesz w gów....m temacie, ale dopiero, jak już skończą pić kawke :bigok

maciejstraus - 2022-05-31, 09:21

Yans napisał/a:

:haha: :ok