| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Nadwozia kempingowe i zabudowy - Nietypowe WC
MER-lin - 2022-05-29, 17:28 Temat postu: Nietypowe WC Możecie mnie oświecić, jak działa taki kibelek. Jest tam jakiś stały zbiornik opróżniany z zewnątrz, czy wyjmuje się cały kibelek razem z zawartością, jak kasetę?
wlodo - 2022-05-29, 18:38
Było już o to pytane niedawno, w kwietniu, tu masz odpowiedź.
https://www.camperteam.pl...ghlight=#899359
MER-lin - 2022-05-29, 20:25
Dziękuję Wlodo. Czytałem wskazany przez Ciebie post, ale nie skojarzyłem, że to ten sam model, o który teraz pytam. Moja ciekawość została zaspokojona, temat do zamknięcia.
gardamm - 2022-05-30, 09:11
| MER-lin napisał/a: | Dziękuję Wlodo. Czytałem wskazany przez Ciebie post, ale nie skojarzyłem, że to ten sam model, o który teraz pytam. Moja ciekawość została zaspokojona, temat do zamknięcia. |
W takich toaletach bardzo ułatwiają życie specjalne worki do toalet , likwidowane tzn. wyjmowane
(z zawartoscia )
Yans - 2022-05-30, 10:04
| gardamm napisał/a: | | MER-lin napisał/a: | Dziękuję Wlodo. Czytałem wskazany przez Ciebie post, ale nie skojarzyłem, że to ten sam model, o który teraz pytam. Moja ciekawość została zaspokojona, temat do zamknięcia. |
W takich toaletach bardzo ułatwiają życie specjalne worki do toalet , likwidowane tzn. wyjmowane
(z zawartoscia ) |
Taa...Wyjmujesz woreczek i idziesz przez kampera obok pijących kafkę. Potem szukasz miejsca na utylizację. Osobno zawartość ,potem worek .Bo przecież nikt nie uwierzy ,że to worek rozpuszczalny...
Janusszr - 2022-05-30, 12:43
Przypomina to katapultę
gardamm - 2022-05-30, 12:49
| Yans napisał/a: | | gardamm napisał/a: | | MER-lin napisał/a: | Dziękuję Wlodo. Czytałem wskazany przez Ciebie post, ale nie skojarzyłem, że to ten sam model, o który teraz pytam. Moja ciekawość została zaspokojona, temat do zamknięcia. |
(z zawartoscia ) |
Taa...Wyjmujesz woreczek i idziesz przez kampera obok pijących kafkę. Potem szukasz miejsca na utylizację. Osobno zawartość ,potem worek .Bo przecież nikt nie uwierzy ,że to worek rozpuszczalny... |
wcześniej zawiązujesz a dalej tak jak piszesz w gów....m temacie, ale dopiero, jak już skończą pić kawke
maciejstraus - 2022-05-31, 09:21
| Yans napisał/a: |
Taa...Wyjmujesz woreczek i idziesz przez kampera obok pijących kafkę. Potem szukasz miejsca na utylizację. Osobno zawartość ,potem worek .Bo przecież nikt nie uwierzy ,że to worek rozpuszczalny... |
|
|