|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Po Polsce - Może miejsca mniej znane?
slawek1 - 2022-06-14, 17:38 Temat postu: Może miejsca mniej znane? Przeczytałem dzisiaj temat. Miejscowi, a także inni, co o tym miejscu powiecie. Często pobliską tarsą przejeźdżam od lat, ale nigdy tam nie trafiłem.
slawek1 - 2022-06-14, 17:41
Zapomniałem dodać https://www.onet.pl/infor...cmd92n,30bc1058
Socale - 2022-06-14, 18:16
Trochę tłoczno a ponoć Polacy tego miejsca nie znają
Ale miejscówka fajna.
sterciu - 2022-06-14, 19:03
Byłem tam może z dwa razy... może ze trzy... nie powalilo mnie jakoś szczególnie to miejsce i ten zalew. W sezonie letnim ludzi tam jest od zawalenia , nie ma gdzie zaparkować nawet... Głownie to miejscówka na taki jednodniowy wypad weekendowy według mnie... Jeszcze jak nie było S8 tylko stara ósemka, to widać było z trasy, jak w sezonie zawalone były okoliczne łąki od zaparkowanych wszędzie aut gdzie tylko się da...
slawek1 - 2022-06-14, 20:25
Pytam tak, bo za miesiąc może mniej w przejeździe bym tam zakotwiczyl może na dzień albo dwa w czasie przelotu. Tak jak napisałem poprzednio kompletnie nie znam tego miejsca, przeczytałem przypadkowo na stronie, przeszukałem forum i nic nie znalazłem na ten temat. Doszedłem do wniosku, że wielu z nas nie zna wielu fajnych miejsc u nas na miejscu, takich ukrytych, nieznanych, ale może fajnych albo bardzo fajnych. Nie wiem odwiedze to ocenie. Nie fascynujmy się tylko Chorwacją, Hiszpanią itp, ponieważ u nas na miejscy jest naprawdę wiele nieodkrytych i fajnych miejsc godnych polecenia, tylko nooooo to nie jest Chorwacja, inaczej to brzmi.
Socale - 2022-06-14, 20:42
slawek1 napisał/a: | ...
u nas na miejscu, takich ukrytych, nieznanych, ale może fajnych albo bardzo fajnych
... |
Znamy znamy i bywamy Tylko że weekend w dziczu to nie urlop w CRO. Szczerze, to mógłbym tu przeżyć miesiąc bez telefonu, zaledwie 30km od domu.
sterciu - 2022-06-14, 21:38
slawek1 napisał/a: | Pytam tak, bo za miesiąc może mniej w przejeździe bym tam zakotwiczyl może na dzień albo dwa w czasie przelotu. Tak jak napisałem poprzednio kompletnie nie znam tego miejsca, przeczytałem przypadkowo na stronie, przeszukałem forum i nic nie znalazłem na ten temat. Doszedłem do wniosku, że wielu z nas nie zna wielu fajnych miejsc u nas na miejscu, takich ukrytych, nieznanych, ale może fajnych albo bardzo fajnych. Nie wiem odwiedze to ocenie. Nie fascynujmy się tylko Chorwacją, Hiszpanią itp, ponieważ u nas na miejscy jest naprawdę wiele nieodkrytych i fajnych miejsc godnych polecenia, tylko nooooo to nie jest Chorwacja, inaczej to brzmi. |
Na dzień lub dwa można zajechać , zwłaszcza jak się nie było, dłużej tam raczej nie ma co robić , chyba ze pojechac i posiedzieć na tyłku przed kamperem. Mnie osobiście bardziej urzekło jezioro Powidzkie , równo rok temu byliśmy w Przybrodzinie i tam planujemy jeszcze wrócić... byliśmy bez rowerów , teraz plan aby z rowerami pojechać.
LukF - 2022-06-15, 11:22
Fajny temat.
Polecę odwiedzony w zeszłym roku zalew ZEK w Radymnie czyli całkiem wschodnia część PL. Dobra piaszczysta plaża, ciepła woda, bardzo dogodne miejsce na postawienie kampera na terenach trawiastych, wysokie drzewa zapewniające cień podczas upału. Byliśmy 3 dni, znaczy że nam się podobało
Misio - 2022-06-17, 09:25
Oby temat się mocno rozwinął...
kamasw - 2022-06-24, 18:47
LukF, LukF możesz podać jakieś namiary na miejsce.
Pozdrawiam Kamasw
LukF - 2022-06-24, 20:12
kamasw napisał/a: | LukF, możesz podać jakieś namiary na miejsce.
Pozdrawiam Kamasw |
Radymno plaża:
49.950054,22.830119
Pozdrawiam
|
|