| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Kupię - rolety drzwi szoferki
ZOLWIKI - 2022-10-02, 17:22 Temat postu: rolety drzwi szoferki Witam wszystkich.Poszukuje kompletnych rolet zaciemniających dedykowanych do drzwi szoferki ducato 230 czyli 2ka po roku 2000, ramki pliski itp,nie znalazłem w ofertach bocznych a nie raz widuje je w kamperach czyli taki produkt istnieje lub istniał w ofercie,można dokupić na przednia szybę ze stelażem co tez uczyniłem,jeżeli ktoś ma takowe,nowe lub używane,oczywiście nie wyrwane w kawałkach z tureckiego szrotu itp,lecz nadające się do zamontowania,poproszę o informacje.Pozdrawiamy.Żółwiki;DD
WINNICZKI - 2022-10-03, 03:10
Rolmax właściciel miał kampera i sam dorabiał sobie do kampera wyglądało to jak oryginał.Znajdź tą firmę,chyba jest na Zawiłej i poszukaj właściciela i będziesz miał rolety po pieniądzach.Hej....
AndyS - 2022-10-04, 14:10 Temat postu: Re: rolety drzwi szoferki
| ZOLWIKI napisał/a: | | Poszukuje kompletnych rolet zaciemniających dedykowanych do drzwi szoferki ducato 230 | Drogi Kolego - gdybyś coś pozytywnie załatwił to będę wdzięczny jak dasz znać - też poszukuję takiego luksusu.
ZOLWIKI - 2022-10-06, 21:05
Ha!Czyli jutro wsiadam na dwukołowy dyliżans i pędzę się dowiedzieć czy ogarną taką sprawę,pytałem w kilku firmach od rolet ale jak usłyszeli że do samochodu to było;e nieee to niema jak mocowania zrobić itp,jęczeli ,trzeszczeli i tyle było;P.A ten gość to dorabiał sam dla siebie czy jakaś oferta nietypowa jest u nich dostępna?
|
|