|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Wynajmę kampera - Poszukuję kampera na 3 tygodnie czerwiec/lipiec 2023
Robert-4 - 2022-11-18, 20:20 Temat postu: Poszukuję kampera na 3 tygodnie czerwiec/lipiec 2023 Witam,
nasi znajomi zapragnęli zakosztować takiej formy spędzania wolnego czasu i chcą się z nami wybrać w podróż na 3 tygodnie - ostatni tydzień czerwca i dwa lipca, lub wszystko w lipcu. Poszukujemy dla nich kampera (może być dwuosobowy) z dużym łóżkiem - kolega mały nie jest:) Możliwy jest też kampervan z jednym łóżkiem, ale łazienka z wcześnij podanych powodów nie może być mała. Ponieważ mamy zamiar objechać południowo zachodnią Norwegię stawiam na w miarę nowy sprzęt.
Zapraszam do kontaktu na priv
Bim - 2022-11-19, 16:28
Robert-4 napisał/a: | Poszukujemy dla nich kampera (może być dwuosobowy) z dużym łóżkiem - kolega mały nie jest:) Możliwy jest też kampervan z jednym łóżkiem, ale łazienka z wcześnij podanych powodów nie może być mała |
Przepraszam ,ale nie mogłem się powstrzymać
"Wielki facio " w wielkiej łazience w blaszku
SlawekEwa - 2022-11-19, 18:06
Bim napisał/a: | w wielkiej łazience w blaszku |
80szer x 160dł x 190wys w blaszce Bimku spasi ?
Bim - 2022-11-19, 18:55
SlawekEwa napisał/a: | Bim napisał/a: | w wielkiej łazience w blaszku |
80szer x 160dł x 190wys w blaszce Bimku spasi ? |
Sławek masz się za wielkiego ?
SlawekEwa - 2022-11-20, 10:25
Robert-4 napisał/a: | kolega mały nie jest:) |
To nie znaczy, że jest wielki
Robert-4 - 2022-11-20, 10:40
Dużo Panowie wnieśliście do wątku.
yamah - 2022-11-20, 11:00
Robert-4 napisał/a: | Dużo Panowie wnieśliście do wątku. |
https://www.google.com/se...nt=gws-wiz-serp
MILUŚ - 2022-11-20, 11:45
Nie sądzę ,że ktoś tutaj był zainteresowany pożyczaniem swojego kampera obcym osobom Nie licząc oczywiście kolegów posiadających firmy czy kampery właśnie pod wynajem .
Proponuję zrób jak yamah Ci radzi
Robert-4 - 2022-11-20, 18:52
MILUŚ napisał/a: | Nie sądzę ,że ktoś tutaj był zainteresowany pożyczaniem swojego kampera obcym osobom Nie licząc oczywiście kolegów posiadających firmy czy kampery właśnie pod wynajem .
Proponuję zrób jak yamah Ci radzi |
Miluś,
Wiem, ze niewiele osób wynajmuje swojego kampera, ja też swojego nie wynajmuję i nie pożyczam. Oczywiście, ze szukamy w wypożyczalniach, ale ten dział po coś powstał i takie jest jego założenie.
|
|