Klub mi³o¶ników turystyki kamperowej - CamperTeam

Mapy, e-mapy, przewodniki foldery - Nowe materia³y o Chorwacji ! ! !

NOITRCH - 2009-02-16, 12:05
Temat postu: Nowe materia³y o Chorwacji ! ! !
Nowe materia³y o Chorwacji ! ! !

W Narodowym O¶rodku Informacji Turystycznej republiki Chorwacji dostêpne s± ju¿ najnowsze publikacje na temat Chorwacji na 2009 rok.

Dysponujemy m.in. aktualnymi mapami samochodowymi i turystycznymi Chorwacji,[b] z zaznaczonymi najnowszymi odcinkami autostrad, Informacjami turystycznymi, [b]katalogami Kemping 2009 wraz z cennikiem.

W zawi±zku z wielkim zainteresowaniem nasz± akcj± dystrybucji naszych promocyjno-informacyjnych broszur i katalogów na temat Chorwacji dysponujemy nowymi ilo¶ciami materia³ów, które bezp³atnie przesy³amy na wskazany przez Pañstwa adres.

Je¶li jeste¶cie Pañstwo zainteresowani otrzymaniem w/w pakietu materia³ów informacyjnych prosimy o podanie adresu, na który mo¿emy przes³aæ nasze publikacje (e-mail: info@chorwacja.home.pl, nale¿y podaæ adres korespondencyjny).

48a-ELANKO - 2009-02-17, 14:17

T± drog± raz jeszcze dziêkujê Pani z Narodowego o¶rodka informacji turystycznej Republiki Chorwacji za umieszczenie na naszym forum informacji o nowych materia³ach na rok 2009. :roza:
Podajê tel. do o¶rodka w Warszawie +48 22 828 51 93; wystarczy podaæ adres do przesy³ki i szybciutko zostan± wys³ane wszystkie materia³y informacyjne.

rafalcho - 2009-02-19, 13:08

NOITRCH,

Te¿ wys³a³em moj± pro¶bê i "w napiêciu" na przesy³kê.

:spoko

IAAN - 2009-02-27, 22:15

mamju¿ nowe katalogi czeka³em ok. tygodnia s± super
rafalcho - 2009-03-02, 17:53

Irek napisa³/a:
mamju¿ nowe katalogi czeka³em ok. tygodnia s± super

Do mnie te¿ ju¿ dotar³y. Tak jak napisa³ Irek, czas oczekiwania - oko³o 1 tydzieñ.

:spoko

fest2 - 2009-03-02, 18:42

:spoko te¿ do nich napisa³em i otrzyma³em super :lol:
janusz - 2009-03-02, 20:51

Do mnie tez dotar³y. Cztery ogromne pud³a, razem ze 200 kg.
Przywiozê do Grudzi±dza. Mo¿e kto¶ czê¶æ zabierze do Poznania na zlocik i do Koszelówki.