|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Laika - Uzupełniające gniazdko USB
Andrzej 73 - 2023-06-13, 22:12 Temat postu: Uzupełniające gniazdko USB Zamontowałem dodatkowe gniazdko USB ponieważ w moim modelu wówczas Laika nie montowała gniazdek tego typu , to postanowiłem dogonić nowsze modele. Ciężko było coś trafić fajnego w chromie , ale sie udało kupić na nieocenionym Ali... Robotę wieczorem robi dioda w kolorze niebieskim czyli tak jak reszta diod które są w oryginale w oświetleniu Laiki
Komplecik - 2023-06-14, 19:42
Andrzejku minimalnie nie trzymasz lini, ogólnie ładne, jakiej mocy? też będę dorabiał bo wiesz mam lifepo4 a to zobowiązuje 3x230 + 2 usb
https://inergia.pl/gniazdo-usb-ladowania-podwojne-12v-3a-brazowy-mat-czarny-berker-integro-flow-i00128993
Wybiorę te ze zdjęcia są znacznie ładniejsze
Andrzej 73 - 2023-06-14, 22:07
Co tam znowu? Nie trzymam linii? Robercik proszę Cię o czym piszesz?
Widać coś szwankuje oczko lub przekłamuje Twój telefon
Jak podoba sie czarny to ok. Ja wolę jasne.
Ładowarka 3,1 A
Komplecik - 2023-06-14, 22:45
Andrzej 73 napisał/a: | Co tam znowu? Nie trzymam linii? Robercik proszę Cię o czym piszesz?
Widać coś szwankuje oczko lub przekłamuje Twój telefon
Jak podoba sie czarny to ok. Ja wolę jasne.
Ładowarka 3,1 A |
Andrzej, Andrzej!, Andrzejku przecież nie jezdem pryszczaty na jedno oko i ewidentnie widzę zaraz Ci to udowodnię
Jasno i wyraźnie widać prawda
Zmierz to dokładnie suwmiarką i podaj wynik równoległy
Komplecik - 2023-06-14, 22:53
Jest buchniete i to sporo, robota przyćmiewa ten piękny wyłącznik
Andrzej 73 - 2023-06-15, 07:54
Suwmiarka pokazuje z każdej strony 7 mm , niestety fota wykonana lekko z profilu więc taki efekt.
Poza tym ja robię (jako meblarz) w milimetrach , a nie w dziesiątych milimetra (to chyba tokarz)
Za właściwe wyjaśnienie piwo mi się należy.
Komplecik - 2023-06-15, 07:59
Andrzej 73 napisał/a: | Suwmiarka pokazuje z każdej strony 7 mm , niestety fota wykonana lekko z profilu więc taki efekt.
Poza tym ja robię (jako meblarz) w milimetrach , a nie w dziesiątych milimetra (to chyba tokarz)
Za właściwe wyjaśnienie piwo mi się należy. |
Andrzejku nawet 2 , dalej nie jestem pewien i w prawo Legutko też poszło, ale rozumiem nikt nie jest doskonały starzejemy się oko i ręka już nie ta
4 z + szustki nie dam choćby nie wiem co
Socale - 2023-06-15, 21:42
Ale o co Wy tu ten tego???
Zaraz wyjdzie że pod mikroskopem elektronowym różnica wynosi 925 mikronów a przecie bardziej pasuje niebieskie do niebieskiego, chromowane do chromowanego, zachowanie stylu do oryginału itp i na dodatek to działa!
A Wy tu o mikrony...
.
No, a ja wew we swoim se zamontowałem 3 wieszaczki na ręczniki/koszulki/gacie/bluzy ect. i co?
Od linijki wyszło mi że lewy wieszaczek jest nie równo wobec środkowego i prawego ale to wykryła linijka. Elektronowa taka
.
Komplecik napisał/a: |
Andrzejku nawet 2 , dalej nie jestem pewien i w prawo
... |
I ode mnie czecie se maj:
Komplecik - 2023-06-15, 22:54
Socale napisał/a: | Ale o co Wy tu ten tego???
.
Andrzejku nawet 2 , dalej nie jestem pewien i w prawo
... |
I ode mnie czecie se maj: |
Nie no nie kółko wzajemnej adoracji, rypnył się, deko bo deko ale się rypnył
Nie wmówicie mi że białe jest białe a czarne białe,
No jakby nie patrzył jest źle
Wojtku bądź sprawiedliwy
Socale - 2023-06-16, 21:05
Wojtku bądź sprawiedliwy
|
No jestem przecie
Andriu się rypnął i jam się rypnął, yto gadam tak żeby kryć swe i cudze rypnienia.
I co poradzić jak elektronową linijkę nagle coś wygło??
Dobrze że nie na taką skalę, jaką demonstracyjnie wyrażają zadowolenie Pat i Mat
.
Qrde, ja rano ruszam na urlop a.d. 2023 i zamiast śledzić jakieś mapy, internety... e tam, wolę tu z Wami kilka chwil.
Komplecik - 2023-06-16, 21:41
Ale Chłopaki wiecie chyba że żartuję nawet w poprzek jes t super, a chom Andrzejów piękny ma OKO do detalów
|
|