| |
Klub mi³o¶ników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
CT- ¦wiêtokrzyskie - ¦wiêtokrzyskie ¦wiêto Wina i Sera - Winnica Sandomierska
krzysieks - 2023-08-29, 12:24 Temat postu: ¦wiêtokrzyskie ¦wiêto Wina i Sera - Winnica Sandomierska W imieniu CamperTeam ¦wiêtokrzyskie zapraszamy mi³o¶ników przednich win i serów na kolejn± edycjê naszej imprezy.
Impreza odbêdzie siê na terenie malowniczego CamperParku Winnicy Sandomierskiej.
W programie zlotu przewidziane s± dwie degustacje win, degustacja serów , grill , wyk³ady winiarskie , zwiedzanie winnicy , udzia³ w zbiorze winogron , wycieczka autokarowa z przewodnikiem do Sandomierza , klimatyczny koncert muzyczny.
Liczba miejsc ograniczona - 35 za³óg.
Koszt zlotu - 400z³ za³oga 2 osobowa+100z³ kolejna osoba.
W ramach wpisowego Organizator zapewnia :
-miejsce postojowe z pod³±czeniem do pr±du , mo¿liwo¶æ opró¿nienia kasety wc-chem ,szarej wody.
- dwie degustacje win , degustacje serów ,wspólny grill , wieczór przy muzyce.
- Zwiedzanie winnicy , winobranie , prelekcjê na temat wina.
Dodatkowo p³atn± atrakcj± jest wycieczka autokarowa z Przewodnikiem do Sandomierza. Koszt wycieczki 50z³ +koszty biletów wstêpu do wybranych atrakcji turystycznych.
Warunkiem uczestnictwa w zlocie jest :
- wype³nienie formularza zapisów ,
- akceptacja Regulaminu zlotu,
- wp³ata wpisowego na konto organizatora zlotu.
Link do Regulaminu -https://www.camperteam.pl/forum/viewtopic.php?t=38062
P£ATNO¦Æ - ING Bank ¶l±ski SA
46105014611000009235947703 - PW SPEED , w tytule imiê i nazwisko , ¶wiêtokrzyskie ¦wiêto Wina.
Wkrótce w dziale dyskusja pojawi siê szczegó³owy PROGRAM ZLOTU.
W przypadku dodatkowych pytañ proszê o kontakt przez messenger , whatsapp ,b±dz bezpo¶rednio telefonicznie 691220027.
Pozdrawiam Krzysztof Sidowski.
krzysieks - 2023-09-01, 17:43
Ju¿ za miesi±c 6-8 pazdziernika 2023r spotkamy siê w Winnica Sandomierska z mi³o¶nikami wina i pysznego sera na III edycji
¦WIÊTOKRZYSKIE ¦WIÊTO WINA I SERA - ZLOT CARAVANINGOWY 🍷🍷🍇🍇🧀🧀 .
W programie zlotu miêdzy innymi:
☆ dwie degustacje win
☆ degustacja serów Sery Sandomierskie
☆ spotkanie przy grilu , wêgierska niespodzianka...
☆ zwiedzanie winnicy Sandomierskiej
☆wspólne winobranie
☆ wieczór muzyczny
☆ wycieczka z przewodnikiem do Sandomierza
Szczegó³y imprezy , jak siê zapisaæ , op³aciæ wpisowe znajdziecie w wydarzeniu zlotowym-
https://fb.me/e/2Jc7QTAn5
W przypadku dodatkowych pytañ prosimy o kontakt przez messenger, WhatsApp b±dz telefonicznie 691 220 027.
Pozdrawiam Krzysztof Sidowski CamperTeam ¦wiêtokrzyskie
krzysieks - 2023-09-06, 20:39
Niestety lista na tegoroczne ¦wiêtokrzyskie Winobranie zosta³a zamkniêta . Cieszymy siê bardzo , ze organizowane przez nas zloty budz± tak du¿e zainteresowanie
Na kolejny zlot w Winnicy Sandomierskiej zapraszamy za rok
oli - 2023-09-26, 21:41
Wg mapy gogle to mamy 330 km z kalisza do Sandomierza Czy ktos ma dalej?a w ogóle czy ktos zamawia³ pogode?
krzysieks - 2023-09-27, 10:36
| oli napisa³/a: | | Wg mapy gogle to mamy 330 km z kalisza do Sandomierza Czy ktos ma dalej?a w ogóle czy ktos zamawia³ pogode? |
Pogoda , dobre wino....zamówione
PeterW - 2023-10-08, 18:21
| oli napisa³/a: | | Wg mapy gogle to mamy 330 km z kalisza do Sandomierza Czy ktos ma dalej?a w ogóle czy ktos zamawia³ pogode? |
My tak¿e z kalisza Piotrze , lecz mamy o 4 kilometry wiêcej lecz nie czujemy siê poszkodowani.
Pozdrowienia od ziomali
Track222 - 2023-10-08, 19:55
Serdecznie dziêkujemy za super spotkanie, za mi³o spêdzony czas, za fantastyczne towarzystwo.
Dorota, Rysiek i Kacper z Krosna.
Ju¿ nie mo¿emy siê doczekaæ kolejnego spotkania.
oli - 2023-10-08, 21:45
Spotkanie w winnicy sandomierskiej wg mnie i mojej zony jest kontynuacj± tych zlotów które odbywa³y sie 10 ,15 lat temu . Atmosfera ,szczerosæ otwarcie na ludzi .Wielkie dziêki dla organizatorów którzy za niewielkie pieni±dze potrafili zorganizowaæ tak zaplanowany pod ka¿dym wzglêdem zlot. Je¿eli kto¶ organizuje cos z pasj± to nawet pogoda mu sprzyja . I tak trzymaæ pozdrowienia dla wszystkich szczególnie tych których tak d³ugo nie widzieli¶my
krzysieks - 2023-10-09, 07:53
Serdecznie dziêkujê Wszystkim którzy wziêli udzia³ w kolejnej edycji ¦WIÊTOKRZYSKIE ¦WIÊTO WINA I SERA - ZLOT CARAVANINGOWY 🙂🙂🙂🙂
Cieszê siê bardzo , ¿e uda³o siê nam zrealizowaæ ca³y program zlotu.
Wierzê , ¿e wrócili¶cie do domów szczê¶liwi i bêdziecie z rado¶ci± wspominaæ chwile spêdzone w Winnicy Sandomierskiej.
🍇🍇🍇🍇🍷🍷🍷🍷
Mam nadziejê , ¿e wina i sery sandomierskie przypad³y Wam do gustu a wieczorne wystêpy Ryszard Bogaczyk i £ukasz Jemio³a sprawi³y Wam wiele rado¶ci. Cieszê siê , ¿e podoba³a Wam siê wycieczka do Sandomierza która pokazala jak piêknym zak±tkiem Polski jest województwo ¦wiêtokrzyskie.
Na koniec pragnê serdecznie podziêkowaæ Firmom które wspar³y tegoroczny zlot :
Dometic , Wyroby Ko¶ciuszko , Polski Caravaning , Regionalna Organizacja Turystyczna Województwa ¦wiêtokrzyskiego ❤❤❤❤
PS. Wkrótce na stronie CamperTeam ¦wiêtokrzyskie zostanie zaprezentowana galeria zdjêæ wykonanych przez naszego caravaningowego Kolegê Henryk Janecki 📸📸📸.
Mi³o nam bêdzie zobaczyæ w komentarzach Wasze zdjêcia , opinie o naszej imprezie.
Pozdrawiam serdecznie Krzysztof Sidowski - CamperTeam
Rockers - 2023-10-10, 07:37
Rockersiki serdecznie dziêkuj± za cudowny zlot, i mi³o spêdzony czas.
Zabawa by³a przednia, winko smakowite nie wspominaj±c ju¿ o ¿eberkach na wspomnienie których ¶linka do tej pory leci 😋
Pozdrowienia dla wszystkich zlotowiczów i do zobaczenia na szlaku 👋😉
|
|