| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Pomocy! mam konkretny problem techniczny - Firma naprawiająca pontony
majsterus - 2023-10-12, 18:49 Temat postu: Firma naprawiająca pontony Czy zna ktoś firmę/osobę, która profesjonalnie naprawia pontony.
Mam uszkodzone dno przy pawęży - puścił klej na całej długości pawęży.
Ponton Zodiac Futura w bardzo ładnym stanie (czerwony - szybki ) i nie chcę paprać sam bo mogę to zrobić ale będzie to widać. Gdybym kleił raz na dwa tygodnie taki sprzęt miałbym doświadczenie...
Dlatego zależy mi aby ktoś to zrobił porządnie i fachowo.
Ponton ma 4,2m więc trochę waży jakieś 60kg, dlatego wchodzi w grę Wielkopolska, Lubuskie, Kujawsko-pomorskie, Zachodnio-pomorskie część Łódzkiego przy A2 i ewentualnie Warszawa. W tych rejonach mogę dowieźć pacjenta
Robert-4 - 2023-10-12, 19:59
Jedyny jaki znam, to Tokarex - niestety wschodnia granica. Jak nic nie znajdziesz to może na zimę jakieś wyjście.
YAN - 2023-10-16, 07:58
Jest na facebooku taka grupa i tam uzyskasz info.
https://www.facebook.com/groups/325495312803542
majsterus - 2023-10-17, 19:34
nie mam fajsbuka.....
ale dzieki!
Jacek999 - 2023-10-18, 09:14
| majsterus napisał/a: | Mam uszkodzone dno przy pawęży - puścił klej na całej długości pawęży.
Ponton Zodiac Futura w bardzo ładnym stanie (czerwony - szybki ) i nie chcę paprać sam bo mogę to zrobić ale będzie to widać. Gdybym kleił raz na dwa tygodnie taki sprzęt miałbym doświadczenie...
|
Niestety, nie mam dobrych dla Ciebie wiadomości, miałem ten sam problem z takim samym pontonem. Trudno kogoś będzie znaleźć do naprawy, a jak już Ci się uda, to następnie odklei Ci się podłoga tak było u mnie. Rada sprzedaj jak najszybciej taki jaki jest i kup inny, nie Zodiac
WaldekR - 2023-10-18, 09:51
Parę lat temu mój kolega działający w WOPR miał ten sam problem. Dwie firmy kleiły i to trzymało przez parę miesięcy.
|
|