Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Nasze opinie i pytania, - Tak widzą kamperowanie czytelnicy portali.

Tadeusz - 2024-08-03, 19:56
Temat postu: Tak widzą kamperowanie czytelnicy portali.
Jeden z portali zapytał jak niżej i dostał odpowiedzi...

Lubisz wakacje w kamperze?

Bardzo!
29%

Zależy od pogody i towarzystwa
29%

Wcale, sto razy wolę dobry hotel
42%
[/b]

Skorpion - 2024-08-03, 20:44

BARDZO
peja76 - 2024-08-03, 20:48

No tak, ale kogo zapytali? taki co byli gdzieś już kiedyś kamperem, czy takich co nie bylili ale planują?
:spoko

Speedo - 2024-08-03, 20:58

pytali tych co nie byli i nie planują ;) a takie ankiety redaktorzy portali to prowadzą wśród kolegów/koleżanek siedzących przy jednym biurku, spytał tego po lewej, powiedział że bardzo, spytał tych dwóch po prawej powiedzieli że nigdy, uwzględnił siebie, podzielił i wyszło...
peja76 - 2024-08-03, 21:10

Speedo napisał/a:
pytali tych co nie byli i nie planują ;) a takie ankiety redaktorzy portali to prowadzą wśród kolegów/koleżanek siedzących przy jednym biurku, spytał tego po lewej, powiedział że bardzo, spytał tych dwóch po prawej powiedzieli że nigdy, uwzględnił siebie, podzielił i wyszło...

To tu niech spytają :diabelski_usmiech zobaczymy jak wyjdzie :-P

MILUŚ - 2024-08-03, 21:50

peja76 napisał/a:
................

Jesteś pewny wyniku ? :chytry

peja76 - 2024-08-03, 21:54

MILUŚ napisał/a:
peja76 napisał/a:
................

Jesteś pewny wyniku ? :chytry

Pewny nie jestem, ale ciekawy :lol:

rakro1 - 2024-08-03, 23:13

Bywało, że zatrzymywałem się w hotelu w kamperowej podróży dla obejrzenia meczu lub kilku.
Wtedy najważniejsza była woda i prysznic do oporu... Czasem klima, fajne jedzenie i towarzystwo w trakcie transmisji sportowej, która, bywało schodziła na plan dalszy.
Hotele są super.
A my, wyznawcy innej formy spędzania czasu powinniśmy o tych hotelach trąbić dookoła jak najgłośniej - bo ciasno się robi i strach myśleć jaka przyszłość nas czeka. Nie zachwalajcie kamperów i chwalcie hotele !!!

Bim - 2024-08-04, 08:19

Cytat:
Cytat:
A my, wyznawcy innej formy spędzania czasu powinniśmy o tych hotelach trąbić dookoła jak najgłośniej - bo ciasno się robi i strach myśleć jaka przyszłość nas czeka. Nie zachwalajcie kamperów i chwalcie hotele !!!

Widzę , że Rafał wracasz do formy :diabelski_usmiech :pifko

Cyryl - 2024-08-04, 20:17

a co mnie obchodzą inni, sondaże?

ja jeżdżę kamperam bo mi się tak podoba, a co na ten temat sądzą inni - ich sprawa.

ja jeżdżę dla siebie, a nie dla innych i gdybym był jedynym gościem na świecie, któremu to się podoba, też bym uprawiał tą formę turystyki.

co do ciasnoty: właśnie wróciłem z weekendu, byłem na polu namiotowym w okolicach Wrocławia, dwie przyczepy, dwa namioty i my, więc zawsze można znaleźć mniej uczęszczane miejsca, wystarczy poszukać.

Banan - 2024-08-05, 16:19

Odpowiedzi by były bardziej miarodajne, gdyby zapytali o zupę pomidorową... :haha: :haha: :haha: