MAREKH - 2024-09-14, 12:36 Temat postu: 10 lat C.T. ¦wiêtokrzyskie.14 wrze¶nia 2014 roku powsta³ CamperTeam ¦wiêtokrzyskie jeden z regionalnych klubów najstarszego polskiego forum caravaningowego www.camperteam.pl
Za³o¿yciele klubu Marek Hy¿y i Krzysztof Sidowski , namaszczeni przez Ojca Za³o¿yciela C.T. Janusza Koliñskiego - tak przedstawiali w pierwszym po¶cie swoj± grupê :
Camperteam- ¦WIÊTOKRZYSKIE to otwarta grupa ¦wiêtokrzyskich pasjonatów carawaningu i osób identyfikuj±cych siê z tym Regionem , oraz wszystkich tych którzy dobrze siê czuj± w naszym gronie.
Jeste¶my grup± ludzi wolnych , podró¿ników . £±czy Nas mi³o¶æ do poznawania ¦wiata , jego przyrody , zabytków oraz ludzi i ich dokonañ. Lubimy siê spotykaæ , wymieniaæ do¶wiadczeniami , opowiadaæ o wyprawach , ale równie¿ bawiæ siê i cieszyæ ¿yciem.
Naszym celem jest integracja ¶rodowiska Camperowego oraz promocja Regionu ¦wiêtokrzyskiego w Polsce i na ¦wiecie.
Zapraszamy serdecznie do Naszego grona wszystkich mi³o¶ników turystyki Camperowej.
Je¶li bliskie Ci s± nasze zainteresowania , do³±cz do nas , b±d¼ cz³onkiem CampetTeam ¦wiêtokrzyskie.
W okresie 2014-2024r. CamperTeam ¦wiêtokrzyskie zorganizowa³ ponad 35 zlotów caravaningowych prezentuj±c walory turystyczne województwa ¦wiêtokrzyskiego.
Uczestnicy zlotów mogli podziwiaæ pere³ki turystyczne ziemi swietokrzyskiej : JuraPark - Ba³towski Kompleks Turystyczny , Krzemionki, ¯ywe Muzeum Porcelany w Æmielowie, Winnica Sandomierska , Sery Sandomierskie , Krzy¿topór , Baseny Mineralne Solec-Zdrój , Park Legend w Nowej S³upi, Sandomierz , Opatów, Rytwiany…
Dziêkujemy za zaufanie i serdecznie zapraszamy Was na kolejne nasze zloty.
¦wiêtokrzyskie czaruje , przyleæ do nas na weekend.
Misie Rysie - 2024-09-14, 12:52 Mi³o powspominaæ-bo¿e jak ten czas leci !Komplecik - 2024-09-14, 16:10 Film powinien d³u¿ej lecieæ, no mnie nie by³o BiG Team - 2024-09-16, 15:24 Super wspomnienia wbobowski - 2024-09-20, 17:43 Ale moczyli¶my siê w SolcuSalutElla - 2024-09-24, 20:41 Wspania³e wspomnienie z adekwatnym podk³adem muzycznym. Jak¿e wzruszaj±ce zobaczyæ tyle znajomych twarzy. oli - 2024-09-29, 22:16 Krótko bylo fajowo tak jak dawniej . Szacun dla 0rganizatorów za to ¿ê im siê jeszcze chce Pozdrowionkazbyszekwoj - 2024-10-12, 15:57 Mile wspomnienia, pozdrawiamy wszystkich. Najbardziej szkoda, ¿e z niektórymi juz sie nie spotkamy na tym swiecie.