|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Pomoc koleżeńska - Podziękowanie dla kolegi Bogusław Pawełek.
Misio - 2024-10-06, 19:00 Temat postu: Podziękowanie dla kolegi Bogusław Pawełek. Chcieliśmy bardzo serdecznie podziękować załodze Bogusław Pawełek, którzy już kolejny raz pomogli nam przy awarii naszego kampera. Kraków, ciemno, zimno, centrum Krakowa, awaria elektryczna kampera. Za chwilę wizyta u pani profesor w Krakowie z chorą żoną, a tu awaria silnika który nie chce odpalić. Jeden telefon i przyjechali. Bogdan "obszedł" blokadę elektryczną i silnik odpalił. Zaprosili nas do siebie, przenocowali i ugościli. Na drugi dzień mogliśmy spokojnie pojechać na wizytę u pani profesor. Bardzo dziękujemy za pomoc empatię, życzliwość i za gościnę. Wszystkim życzymy takiej pomocy w problemach kamperowych. CamperTeam to świetna baza na niesioną pomoc w sprawach awaryjnych. Pawełki -Żabusie, Bogdan i Matrusia, jesteście Wielcy i należy się cały Browar za niesioną pomoc. Jeszcze raz bardzo DZIĘKUJEMY. MisioKot.
Track222 - 2024-10-06, 21:11
Niezmiernie miło czyta się taki post, szczególnie dla tego że z Martę i Bogusława znam osobiście . Są to przesympatyczni ludzie, którzy nigdy nie odmówią w potrzebie.
ZEUS - 2024-10-06, 21:32
Potwierdzam... Boguś to jest GOŚĆ🤗 mi też pomógł w Hiszpanii przy wymianie pompki wody w kamperze... a tak w ogóle to oboje (z Martą) to bardzo fajni ludzie👋 cieplutko pozdrawiam😊
zbyszekwoj - 2024-10-12, 15:36
No to i mnie podładowal aku agregatem w Hiszpanii, co prawda Zeus sie nie wyspał bo jarmoliliśmy do pólnocy.
Darson - 2024-10-23, 14:54
Powtórzę za Track222, ale tak właśnie myślę. Niezmiernie miło czyta się takie posty.
Szerokości wszystkim, ale gdyby zdarzyła się przygoda na trasie to oby znaleźli się i tacy Przyjaciele w pobliżu
|
|