Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Po Polsce - Zimą do Krakowa - 1 osobowy kamper

pionier01 - 2025-01-12, 19:56
Temat postu: Zimą do Krakowa - 1 osobowy kamper

Robert-4 - 2025-01-12, 23:45
Temat postu: Re: Zimą do Krakowa - 1 osobowy kamper
pionier01 napisał/a:

śmieszy mnie ktoś nazywa takie coś kamperem. Gdzie masz łazienkę, toaletę itp?
Równie dobrze możesz sobie kupić passata kombi, złozyć fotele i przespać sie w śpiworze. Nie neguję takiego wypoczynku - tylko nie pisz, że masz kampera.

pionier01 - 2025-01-13, 00:03
Temat postu: Re: Zimą do Krakowa - 1 osobowy kamper
Robert-4 napisał/a:
pionier01 napisał/a:

śmieszy mnie ktoś nazywa takie coś kamperem. Gdzie masz łazienkę, toaletę itp?
Równie dobrze możesz sobie kupić passata kombi, złozyć fotele i przespać sie w śpiworze. Nie neguję takiego wypoczynku - tylko nie pisz, że masz kampera.

Jest toaleta jest i wanna. Nie oglądałeś odcinka z zakończenia prac. W tym samochodzie jedna osoba może funkcjonować bez problemu. Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma.

Robert-4 - 2025-01-13, 18:32

Jeszcze raz - fajnie, że podrużujesz. Nie pisz jednak o kamperze, to tak jakbyś kupił sobie drona i nagrywał film o podróżach kosmicznych :) Twój film na YT z takim tytułem odbieram jako nabijanie sobie popularności.
MILUŚ - 2025-01-13, 19:26

Robert-4 napisał/a:
Jeszcze raz - fajnie, że podrużujesz.

Pionier01
A Twój kamperek przypadkiem od dłuższego czasu nie stoi pod komendą Policji w Gliwicach ? :chytry :bajer

niebieski-n2 - 2025-01-13, 21:54

A mnie interesuje tylko jedna rzecz...jak się wykąpałeś po całym dniu zwiedzania???
Albo chociaż umyłeś??
Bo o wypróżnianiu to wiadomo, przemilczamy, faceci idą w krzaki....
To tak odnośnie nazwy.....kamper!

SlawekEwa - 2025-01-13, 22:41

niebieski-n2 napisał/a:
A mnie interesuje tylko jedna rzecz...jak się wykąpałeś po całym dniu zwiedzania???

To sobie obejrzyj filmy na YT z budowy tego pojazdu i będziesz miał odpowiedź na swoje pytania :bigok

mischka - 2025-01-14, 07:00

Robert-4 napisał/a:
Nie pisz jednak o kamperze
Może to nie kamper, ale całkiem nieźle pomyślany samochód turystyczny.
Cappix - 2025-01-14, 19:22

Robert-4 napisał/a:
Jeszcze raz - fajnie, że podrużujesz. Nie pisz jednak o kamperze, to tak jakbyś kupił sobie drona i nagrywał film o podróżach kosmicznych :) Twój film na YT z takim tytułem odbieram jako nabijanie sobie popularności.
cóż każdy ma swoje zdanie i od czegoś zaczyna …