Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Po Polsce - Wyjazd do parku - jednoosobowy campervan

pionier01 - 2025-03-09, 08:25
Temat postu: Wyjazd do parku - jednoosobowy campervan

peja76 - 2025-03-09, 10:07

Jakie bzdury :gwm Filmik jest o dociepleniu czy o wyjeździe do parku?
Do 7min wytrzymałem a potem wyłączyłem
:spoko

MILUŚ - 2025-03-09, 12:50

peja76 napisał/a:

A widzisz......za wcześnie ; bo o parku i wyjeździe jest od ~ 8:00 minuty :-P

pionier01 - 2025-03-09, 19:26

peja76 napisał/a:

Cierpliwość jest cnotą.

peja76 - 2025-03-09, 22:21

MILUŚ napisał/a:

Może i tak, strata jednak nie dla mnie a dla prowadzącego kanał, Ja już jego wypocin nie będę oglądał, szkoda czasu. Tak to jest jak ktoś na siłę chce coś pokazać ale mu nie wychodzi i chce z oglądających zrobić ..... Jak dla mnie "wyjazd do Parku" to wyjazd do parku a nie jakies bzdury które mnnie poprostu nie interesują. Prowadzący w ten sposób traci oglądających ponieważ ja nie obejrzałem o parku, a kto inny co by go interesowało ocieplenie nie zobaczy o ociepleniu, ach szkoda czasu, podejrzewam że i tak nie zrozumie.

Robert-4 - 2025-03-09, 22:45

peja76 napisał/a:
MILUŚ napisał/a:

Może i tak, strata jednak nie dla mnie a dla prowadzącego kanał, Ja już jego wypocin nie będę oglądał, szkoda czasu. Tak to jest jak ktoś na siłę chce coś pokazać ale mu nie wychodzi i chce z oglądających zrobić ..... Jak dla mnie "wyjazd do Parku" to wyjazd do parku a nie jakies bzdury które mnnie poprostu nie interesują. Prowadzący w ten sposób traci oglądających ponieważ ja nie obejrzałem o parku, a kto inny co by go interesowało ocieplenie nie zobaczy o ociepleniu, ach szkoda czasu, podejrzewam że i tak nie zrozumie.

Nie zrozumie. Robi to dla oglądalności, a jego kamper to jak z koziej d..y trąba. Jeszcze raz napiszę mam drona i zaczne robić filmy o podboju kosmosu. A kombatant sławek może mnie cmoknąć :)

SlawekEwa - 2025-03-09, 23:38

Robert-4 napisał/a:
Jeszcze raz napiszę mam drona i zaczne robić filmy o podboju kosmosu.

To nie pisz tylko zacznij w końcu robić te filmy "o podboju kosmosu" i pamiętaj jak będziesz ""deorbitował" swojego drona to trajektorię wylicz tak bliżej północy Polski, a nie południa :haha:

pionier01 - 2025-03-10, 05:25

Robert-4 napisał/a:
peja76 napisał/a:
MILUŚ napisał/a:

Nie zrozumie. Robi to dla oglądalności, a jego kamper to jak z koziej d..y trąba. Jeszcze raz napiszę mam drona i zaczne robić filmy o podboju kosmosu. A kombatant sławek może mnie cmoknąć :)

Jak dobrze rozumiem masz wspaniałego kampera lepszego od mojego, który według Ciebie jest cytuję: "z koziej d..y trąba". Nagraj więc filmik o Twoim i pokaż szerokiej publiczności. Chętnie zobaczę Twoje cudo.

pionier01 - 2025-03-10, 05:28

peja76 napisał/a:
MILUŚ napisał/a:

Zachęcam Cię serdecznie abyś już nie oglądał moich filmików. Jeśli odważysz się i będziesz na tyle inteligentny aby nagrać swój filmik o czymkolwiek wystaw go i poinformuj mnie o tym fakcie. Chętnie zobaczę jak profesjonalista robi takie filmiki. Może czegoś się nauczę.

bert - 2025-03-10, 08:47

pionier01 napisał/a:
peja76 napisał/a:
MILUŚ napisał/a:

Zachęcam Cię serdecznie abyś już nie oglądał moich filmików. Jeśli odważysz się i będziesz na tyle inteligentny aby nagrać swój filmik o czymkolwiek wystaw go i poinformuj mnie o tym fakcie. Chętnie zobaczę jak profesjonalista robi takie filmiki. Może czegoś się nauczę.

aha... czyli przejawem inteligencji jest... nagranie filmiku. No to już wiem dlaczego świat pełen jest filmików o niczym. Tak to ludziska sobie wystawiają laurki swojej "inteligencji", zawsze przecież lepiej być inteligentnym ;)
Zwyczajnie, jesli czegos nie potrafisz to najpierw się NAUCZ, potem zrób dobrze a dopiero potem chwal dziełem.

niebieski-n2 - 2025-03-10, 13:00

W czasach kiedy nie było internetu, tylko najbliższa rodzina wiedziała, że ma debila.
Teraz każdy może sam się zareklamować i poinformować świat o swoim istnieniu

Darson - 2025-03-10, 14:31

Grubo lecicie po koledze z forum, jak by nie było.
bert, gdyby wszyscy tak robili, jak radzisz to nie wiem, gdzie bylibyśmy teraz, ale na pewno ileś lat do tyłu. :bigok
Dzięki tym wszystkim , którzy próbowali, nie znając efektu swoich eksperymentów, mamy to co mamy.
A ilu z nich poległo przy tym próbowaniu ... :haha:

Czuję się trochę winny, bo coś tam doradzałem koledze pionier01 po wcześniejszym filmie.
Mam nadzieję, że to nie przeze mnie :aniolek

Fordek - 2025-03-10, 16:05

pionier01 - nie przejmuj się . Nagrywaj dalej . Mnie się coś w tych filmach podobało . Innym nie podobało . To normalne . Co mi się w nich podobało ? Chyba Twój entuzjazm do życia a nie ciągłe jęczenie - jakie życie jest smutne . Szczegółnie gdy się z domu nie wychodzi .
MILUŚ - 2025-03-10, 17:13

Fordek napisał/a:
pionier01 - nie przejmuj się . Nagrywaj dalej ......

Pytanie........początkowy Twój spacer jak mniemam to okolice Rud Raciborskich a ten park to gdzie ? :chytry

Yans - 2025-03-10, 17:58

Kręć i wysyłaj. Mam pewne uwagi ,ale sama idea jest mi bliska. Hejterzy w dzisiejszych czasach są normalnością ,dlatego pisz dla tych ,co rozumieją ranny spacer po lesie. :ok :ok :ok
Darson - 2025-03-10, 18:03

Yans,
Cytat:
Hejterzy w dzisiejszych czasach są normalnością
no i macie za swoje :box :bajer
MILUŚ - 2025-03-10, 19:10

Yans napisał/a:
........ Hejterzy w dzisiejszych czasach są normalnością

Nie , to nie jest normalne ,że staje się to codziennością :chory

joko - 2025-03-10, 21:18

Każdy może sobie nagrywać co chce , jak chce i publikować to na YT (po to w końcu został wymyślony) , pod warunkiem że nie narusza to prawa i dobrych obyczajów.
Każdy z nas ma również podobne prawo do swobodnego wyboru tego co oglądamy, a co omijamy szerokim łukiem.
Wszyscy mamy również prawo do wyrażania swojej opinii na temat oglądanych treści , zarówno tych pozytywnych jak i negatywnych , a prawo to dają nam sami publikujący w momencie publikacji.
Nie każda krytyka jest hejtem a sama granica między jednym i drugim jest bardzo śliska, więc z tym nazywaniem kogoś hejterem też bym radził rozwagę.

Ja na temat tego konkretnie filmu się nie wypowiadam , bo nie oglądałem , gdyż po prostu nie moja bajka, natomiast krytycznie wypowiedziałem się o poprzednim (tym o wożeniu paczek kamperem) , ponieważ w mojej ocenie zawierał koncepcję mocno kontrowersyjną prawnie , która ewentualnym naśladowcom mogła by przysporzyć problemów.

Każdy kto decyduje się na publikacje swojego wizerunku i swoich poglądów , pomysłów i idei w przestrzeni publicznej musi być gotowy na krytykę i być świadomy , że odbiór tego co publikuje może być skrajnie różny.
Musi być również świadomy tego, że jego przekaz może mieć wpływ na innych ...... i ważne , aby nie był zły :spoko

Darson - 2025-03-12, 16:31

wypada podziękować za tak klarowne wyjaśnienie, z którym się zgadzam w całości :kwiatki:
czasem jednak można użyć słów mniej lub bardziej uprzejmych, wyrażając ową krytykę.
Kwestia... dobrego wychowania ?

znane są przypadki nastolatków, które nawet targały się na życie z powodu krytyki (hejtu) w szkole :bigok
Peja76 chyba nie chcesz żeby nam się tu kolega dziargnął? :chytry

peja76 - 2025-03-12, 17:43

Darson napisał/a:
Peja76 chyba nie chcesz żeby nam się tu kolega dziargnął? :chytry

Nie chciałem już nic pisać w tym wątku, ale jak mnie wywołałaś do tablicy to jestem :oops:
Myślałem że to co napisałem coś nauczy kolegę, niby robi to dla nas a nie do siebie, Ja tak to odbieram skoro tu to wrzucił, więc napisałem co myślałem w tym momęcie i myślałem że wyciągnie z tego jakieś wnioski, ale nie, on woli obrażać! tylko ja się nie gniewam bo wiem jacy są artyści :diabelski_usmiech
Co ja mniej ''inteligentny" mogę napisać, jedynie przeprasza :kwiatki: i czekam na następny film i mam nadzieję że kolega wyciągnie wnioski z tego co napisałem i z każdym jednym filmem będzie tylko lepiej, oraz będzie można powiedzieć że jest rewelacja :bigok

MILUŚ - 2025-03-12, 19:48

:ok :spoko