Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Nadwozia kempingowe i zabudowy - Skuter w bagażniku

Oenomania - Wczoraj 6:22
Temat postu: Skuter w bagażniku
Witam. Instaluje wlasnie skuter w bagazniku w kamperze. Najazd juz jest, teraz mysle jak go przymocowac. Mozecie sie podzielic doswiadczeniami, zdjęciami ?
Stukan Arkadiusz - Wczoraj 10:59

Witam powiem jak ja mam kupiłem kampera z schowkiem na motorower taki był zamysł żeby brać na wyjazdy wszystko było oryginalne nic nie przerabiałem i sprawdzało się super bardzo proste ale po pierwszym wyjeździe na Hel wiedzieliśmy już że to nie dla nas kupiłem dwa rowery elektryczne i to nam wystarcza
Mocowanie jest na szynach takie listwy po obydwu stronach takie „C” i w tym są ruchome uchwyty 3 z każdej strony można je prezesować dodatkowo w tych uchwytach są takie pakunki na przednie koło i z tyłu na tylne koło a motorek mocowany był pasami do uchwytów po prawej stronie i lewej
Nie wiem czy napisałem prosto jakby co dzwoń zdjęć na forum nie umiem wstawić ale na tel tak ,zamontowałem tam klime i jest super
Pozdrawiam

Komplecik - Wczoraj 11:17

Przeczytaj sobie jak Andrzej 73 urządzał garaż, właśnie z myślą o nowy skuter Honda PCX bardzo dokładnie to pokazał i opisał

:ok
https://www.camperteam.pl...ghlight=#957667

Mazur - Wczoraj 18:39

Stawiam na centralce i pasem dociągam przednie kolo do ucha w podłodze,a później dociągam tył drugim pasem do drugiego ucha w podłodze. Ani drgnie . I tak juz od 9 lat . :) Skuter 125cm, akurat wyciągnięty do jazdy, ale zdjęcia zrobiłem (przód samochodu jest po lewej). Do tego widoczny bardzo lekki najazd kupiony kiedyś, gdzieś przez internet.
Pozdrawiamy - dzisiaj z Rowów n.Bałtykiem :surf:
Jak pojutrze go zapakuję to zrobię Ci zdjęcie.