| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Kamperowanie - Zmywarka z TEMU
krzlac - 2025-11-24, 20:44 Temat postu: Zmywarka z TEMU A może taka zmywarka z TEMU.
Darson - 2025-11-25, 09:10
Nie wyświetla się.
Poza tym spiesz się, bo niedługo dowalą cła Chińczykom .
Unijnym urzędnikom staje gulem w gardle, że ktoś może sprzedawać taniej, niż drogie niemieckie i francuskie firmy.
krzlac - 2025-11-25, 09:51
U mnie się wyświetla. Drogie niemieckie firmy to często sprzedają taniej jak "tanie" polskie - w sferze caravaningu, także.
Rwaldi - 2025-11-25, 11:50
Ja rozumiem, że fajne i wygodne i do zaimponowania komuś?,ale nie dajmy się zwariować, przecież my jedziemy kamperkami, aby się oderwać od codzienności, natura, wypoczynek czy nawet zmywanie to jest coś czego nie robimy na co dzień- sama przyjemność,która pozwala nam się odmłodzić i powspominać czasy dawne naturalne i bliskie Naszej młodości.
PS.ale kto bogatemu zabroni?
krzlac - 2025-11-25, 13:27
| Rwaldi napisał/a: | | Ja rozumiem, że fajne i wygodne i do zaimponowania komuś?... |
Tak dla wyjaśnienia: Ja nie kupuję, choć myję naczynia w kamperze i nie biegam z michą do budynku serwisowego. Tylko podpowiadam szczególnie tym co wożą w kamperze te wielkie kielichy do wina. Wypić na kampingu tanie wino a takiego kielicha i wstawić do zmywarki - bezcenne.
Darson - 2025-11-25, 17:22
Zmywarka ma sens, jeśli rzeczywiście oszczędza wodę, którą mamy w kamperze, w ograniczonej ilości.
Lepsze to niż ciurkanie wodą na każdą łyżeczkę i szklankę.
Ale każdy ma swoje sposoby na mycie.
| krzlac napisał/a: | | U mnie się wyświetla |
|
|