Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Sprzedam/oddam/zamienię - Sprzedam akumulator LifePo4 12V 147Ah BMS 200A

aviator - 2025-11-25, 19:55
Temat postu: Sprzedam akumulator LifePo4 12V 147Ah BMS 200A
Sprzedam znany, zakupiony i przetestowany tutaj na forum przez kolegę voice akumulator lifepo4 na ogniwach varicore.
Link do pozakupowego sprawdzenia pojemności: https://www.camperteam.pl...r=asc&start=330
Miał mieć fabrycznie 200Ah a ma sprawdzone 147Ah. Z akumulatora jestem bardzo zadowolony podłączyłem go plug&play zamiast dwóch 100Ah AGM - i od razu było niebo a ziemia. Po 3 latach apetyt na energię i nowsze technologie rośnie, także czas na zmiany i poziom 250-300Ah.
Aku nie ma bluetootha, także nie wiem ile dokładnie ma za soba cykli ładowania; mam zamontowany culometer TK 15, także wiem, że zazwyczaj rozładowywałem go do max 50% i tylko jeden jedyny raz teraz w długi weekend w listopadzie do 20% Także jest normalnie używany; bez rozładowywania do zera i bez użytkowania poniżej temp pokojowej. Z BMSem 200A bez problemu obsługuje express do kawy, suszarkę czy odkurzacz. Cena 800 PLN do odbioru osobistego lub mogę podrzucić przy okazji do Opola lub Wrocławia. Aktualnych zdjęć poza tymi w wątku Voice’a nie mam, bo tak mnie nagle naszło na zmiany a aku jeszcze siedzi w kamperze. W weekend dodam dokładne wymiary i aktualne fotki.