| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Płw. Iberyjski> - Andaluzja wiosna 2026
Danyxm - 2026-01-17, 22:45 Temat postu: Andaluzja wiosna 2026 Bede sie tam szwendal troche moim mini kamperkiem i troche pomieszkiwal - raczej przy granicy z Portugalia. Interesuja mnie jakies fajne dzikie miejsca, mam alergie na turystow :] Ogolnie chcialbym poodkrywac ciekawe, nietypowe miejsca - z uwaga poczytam bardziej doswiadczonych
Janusszr - 2026-01-18, 09:03 Temat postu: Re: Andaluzja wiosna 2026
| Danyxm napisał/a: | | mam alergie na turystow :] |
Autoagresja? Również zaliczasz się do turystów.
Przepraszam, taka pierwsza myśl mi się nasunęła. Pewnie będzie trudno z pomocą po takim wstępie.
Track222 - 2026-01-18, 09:24 Temat postu: Re: Andaluzja wiosna 2026
| Danyxm napisał/a: | ............ mam alergie na turystów :] ...... |
Na siebie też, bo przecież chcesz być turystą. Czasem warto się zastanowić co się pisze, zdecydowanie polecam.
MILUŚ - 2026-01-18, 11:25 Temat postu: Re: Andaluzja wiosna 2026
| Danyxm napisał/a: | | ....... mam alergie na turystow :] |
Wiesz ,że to działa w obie strony
Danyxm - 2026-01-18, 11:50
Jacy wyczuleni panowie :]
Moze za wielkiego skrotu myslowego uzylem - licząc na zrozumienie kolegow "po fachu".
Zupelnie poza obszarem moich zainteresowan sa typowo turystyczne miejsca, kurorty turystyczne, tudziez "znane" zabytki itd itp. Moją bazą wypadową jest Andaluzja i sadze ze raczej blizej mi do osoby ktora chce zazyc lokalnosci niz zorbic kilka fotek i jechac dalej. Jesli ktos poczul sie niefajnie czytajac o mojej niecheci do "typowego" turysty w tym przypadku - to serdecznie przepraszam. Wszak czasami tez mi sie zdarza takim osobnikiem byc.
Ale tym razem , ten wielomiesieczny pobyt traktuje inaczej i potrzebuje wiecej ciszy, spokoju i swobodnego kontaktu z natura niz zatloczonych parkingow i popularnych muzeow Licze na zrozumienie
zbyszekwoj - 2026-01-19, 17:15
[quote="Danyxm"]potrzebuje wiecej ciszy, spokoju i swobodnego kontaktu z natura niz zatloczonych parkingow[/quote
To Andaluzja nie będzie dobrym wyborem. Może jeszcze częśc nad Atlantykiem.
Cyryl - 2026-01-19, 20:22
| Danyxm napisał/a: | Jacy wyczuleni panowie :]
Moze za wielkiego skrotu myslowego uzylem - licząc na zrozumienie kolegow "po fachu"... |
przypominam, że koledzy po fachu są turystami na których jesteś uczulony. ale pomińmy to.
pytasz kolegów po fachu o jakieś fajne miejsca tam gdzie nas nie ma.
tylko skąd my możemy to wiedzieć?
|
|