Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Sprzedam/oddam/zamienię - Garmin Camper 890 MT-D

decumanus - 2026-01-25, 23:31
Temat postu: Garmin Camper 890 MT-D
Kupiony w x-komie jesienią 2023. Używany sporadycznie Głównie w Norwegii. W zestawie wszystko co było w pudełku. Na ekranie tydzień po zakupie została naklejona folia matowa wg własnego bardzo dokładnego projektu, a wykonana przez firmę wciąż oferującą ja wg mojego wzoru. Szyba jest nieskazitelna, a widoczne na zdjęciu bąble wynikają z pospiesznego przyklejenia. Bo mam gdzieś druga taka folie. Dołączę jak znajdę.

Ten model pobiera dane o trafficu z DAB+, ale to juz wyłączają w ostatnich krajach. Uchwyt magnetyczny dołączony do modelu ma wejścia na kamerę cofania, ale chyba nie ma takiej zwykłej kablowej w ofercie, na necie można znaleźć info że " będzie dzialac każda kompatybilna kamera" ale Garmin nie wyjaśnia gdzie taka znaleźć, bo woli sprzedawać swoje bezprzewodowe.

Ten model ma przeglądarkę internetową gdzie można nawet otworzyć YouTube, jeśli ktoś lubi. Można też odinstalowywać własne programy z APK ale na pokładzie jest android 6, wiec trochę to ogranicza. Z tego powodu nie można dograć usług Google.

Jest to 8 cali, należy pamiętać że 10 cali nie oferuje niczego więcej jeśli chodzi o ekran, bo tam po prostu jest wszystko proporcjonalnie większe.

Sprzedaję bo używam głównie Google maps i Sygic camper.

Wysyłka.

Chciałbym za sprzęt 1500zl.
Wystawiam tez na innych mediach.
Mój numer pod miniaturka po lewej.
Pozdrawiam